Jak podle ponožky zjistit její velikost?

tdanca
15. lis 2022

Zbyly mi nevyužité ponožky a ráda bych je poslala dál alespoň za symbolickou cenu. Jenže nevím, jakou mají velikost? Jak změřit? Od špičky k patě předpokládám. Ale už nevím kam až na patě? Jak bývá ten šev uprostřed paty a nebo po konec paty? Nevygúglila jsem nic, jen jak změřit nohu a to nepotřebuji. Foto by bodlo. Děkuji

rozitta
15. lis 2022

@tdanca ahojky, tak nepiš číslo ponožky ale délku kterou jsi naměřila. Pokud bude mít někdo zájem tak si svoje ponožky přeměří. Ponožky mají většinou rozptyl tří velikostí.

galatea_a
15. lis 2022

Vyfoť je u pravítka a bude to každýmu jasný. S ponožkama bych se moc nepárala. 😉

emillyhk
15. lis 2022

Fotím s metrem. Zrovna u ponožek se s tím nemažu. Velikost bývá např 19/22, jenže používám sušičku, ví bůh jakou to má po pár měsících velikost 🙈 Takže metr a hotovo.

tdanca
autor
15. lis 2022

@rozitta Na ponožce rozměr napsaný není...

tdanca
autor
15. lis 2022

Děkuji... takže mám jako prodat ponožky s různými rozměry 20-26 a ať si jako zájemce vybere?? Já bych tak asi kupovat nechtěla, kupovat na dva-tři roky dopředu. Proto jsem chtěla dát stejné velikosti k sobě a proměřit délku chodidla - ale to nevím, jak se na ponožce měří..... Ale i tak díky...

emillyhk
15. lis 2022

@tdanca Najdi si tabulku velikosti bot, tam podle délky chodidla (to naměříš na té ponožce) odhadneš velikost.