Houpátko pro miminko. Doporučíte?

30. srp 2020

Ahoj, doporucite mi prosim samohoupaci lehatko pro 2m miminko? Aby slo co nejvice do lehu, nechci koupit neco, v cem bude muset dite skoro sedet. Diky 🙂

areh
30. srp 2020

Mám po prvním synovi Ingenuity. Jde dát do 3 poloh, přičemž ta nejnižší je leh. Dostala jsem ho taky ve 2 měsících syna

sonnn
30. srp 2020

mám joie (3 polohy, možnost houpání/vibrací, melodie) a spokojenost

petuliiik01
30. srp 2020

Máme doma Sedátko od miminka po batole Terrazzo se stříškou #fisherprice a musím říct, že je skvělé 👍 Toto sedátko u vás doma bude dlouho, jelikož se dá nastavit do více poloh a má nosnost až 18 kg 😉 Dcerce je rok a půl a stále jej využíváme - nyní už jako křesílko 😉

autor
31. srp 2020

@sonnn Ktery typ prosim mas? Koukam na netu a je jich vice.
@petuliiik01 A to je samohoupaci? Zdalo se mi, ze je pouze vibracni, a to nechci.

mariegroth
31. srp 2020

Mame Mammaroo a bylo fakt super. Ma pet ruznych nastaveni, ktere imituji treba jizdu v aute nebo houpani na vetvi. Take je tam white noise.

autor
31. srp 2020

@mariegroth To vypada velmi dobre! Pisou jen, ze ma polohovani, ale nikde nevidim zobrazenou polohu nejvice v lehu (pro nejmensi miminka)... Nevyfotila bys mi prosim? At vim, jestli je to opravdu vhodne i pro to 2mesicni 🙂 Dekuji.

mariegroth
31. srp 2020

Nas maly ma uz rok, takze je u nas uz schovana, ale zadni kovova cast, jak je na ni to sedadko posazene, se da ruzne polohovat. Mrknu na net, jestli neco najdu

mariegroth
31. srp 2020

Tak treba tady

autor
31. srp 2020

@mariegroth dekuji, koupime ho 🙂