Ahoj, doporucite mi prosim samohoupaci lehatko pro 2m miminko? Aby slo co nejvice do lehu, nechci koupit neco, v cem bude muset dite skoro sedet. Diky 🙂
mám joie (3 polohy, možnost houpání/vibrací, melodie) a spokojenost
Máme doma Sedátko od miminka po batole Terrazzo se stříškou #fisherprice a musím říct, že je skvělé 👍 Toto sedátko u vás doma bude dlouho, jelikož se dá nastavit do více poloh a má nosnost až 18 kg 😉 Dcerce je rok a půl a stále jej využíváme - nyní už jako křesílko 😉
@sonnn Ktery typ prosim mas? Koukam na netu a je jich vice.
@petuliiik01 A to je samohoupaci? Zdalo se mi, ze je pouze vibracni, a to nechci.
@mariegroth To vypada velmi dobre! Pisou jen, ze ma polohovani, ale nikde nevidim zobrazenou polohu nejvice v lehu (pro nejmensi miminka)... Nevyfotila bys mi prosim? At vim, jestli je to opravdu vhodne i pro to 2mesicni 🙂 Dekuji.
Nas maly ma uz rok, takze je u nas uz schovana, ale zadni kovova cast, jak je na ni to sedadko posazene, se da ruzne polohovat. Mrknu na net, jestli neco najdu
@mariegroth dekuji, koupime ho 🙂
Mám po prvním synovi Ingenuity. Jde dát do 3 poloh, přičemž ta nejnižší je leh. Dostala jsem ho taky ve 2 měsících syna