Ahoj všem! Prosím o radu. Sháním houpátko pro novorozence, u kterého se dá ale změnit poloha i pro větší dítko - batole. Nejlépe do víc než 9 kg. Případně, stačila Vám houpátka do 9 kg? Nemám představu... Se kterým jste prosím spokojené? A které by jste už třeba nekoupili? Díky 😊
@drahotka Ja si nemuzu vynachvalit “mamma roo” od znacky 4moms. Aktivneji jsme ho pouzivali tak do cca 4 mesicu. U tech batolat mi houpatka neprijdou moc vhodna. Ja mam teda aktivni dite uz v 9 mesicich a nedokazu si predstavit, ze by tam vydrzel :D
@drahotka moc bych neinvestovala. Mame obyc do 9 kilo a ani tak dlouho slouzit nebude, prvkovi uz se v nem nelibi ted. Vyuzili jsme od 3 -5 mesicu, kdyz ho nebavilo jen lezet, chtel zmenu, nebo kdyz jsem potrebovala do sprchy, varit atd. Ted v nem vydrzi uz jen par minut a chce odpoutat.
@drahotka pochybuju,ze ti batole vydrzi v houpatku
Mela jsem houpatko na takove ty chvile, kdy jsem nemohla mit miminko v ruce - ve sprse, u ohrivani jidla. Cca na 30 minut maximalne.
Stacilo mi obycejne skladaci. A jake bych nekoupila? Vibrovaci, hraci, samohoupaci. Myslim si, ze v tom jsou deti zbytecne pasivni, jen kvuli zabaveni. Preferuju lezeni na brisku, treba na zemi, na podlozce. At si pekne posiluje krk, zada, ruce.