Ahojky holky, vyuzila jste některá ještě zimní fusak pro 2 leté děťátko? Dcerka ráda chodí, ale někdy má dny, kdy se chce jenom vozit a nebo vozit/chodit a vozit/chodit 😄
Tak si říkám, jestli nakoupit jenom třeba nanoznik a teplou deku nebo ještě fusak?
Děkuji 😉🍀
fusak, občas na kočárku usnuly, tak aby byly v teple, když se nebudou hýbat https://www.littleangel.cz/fusak-exclusive-mazl...
Pokud spí tak jo, pokud nespí a nebydlite vyloženě někde na horách, tak ne. 🙂 Určitě už nebude v kočárku třeba dvě hodiny v kuse sedět, takže normální zimní oblečení a boty budou stačit. Dcera má dva v únoru a o fusaku bych vůbec neuvažovala. 🙂
@me_druhe_ja Děkuji 🍀
@efa1 To u nás je právě naopak, já doma teplý kalhoty, tričko s dlouhým a chlupatý ponožky a ona jen tilko a to je vše, je teplokrevná😃
Když jdeme do města, což se stava opravdu zřídka tak je v kočárku a tu hodinu max vydrží, ale jinak když jdeme klasicky na hřiště, obchod cokoliv (co nepotřebuji nutné zařídit) tak chodí, chvilku si sedne, ale neposedí moc a už vůbec nespi.
Vyuzili jsme. Dcera jezdi kocarkem jeste ted ve 2,75 letech, i kdyz uz zajem opada. Ale ve dvou letech denne a denne mi v nem spala. Doporucuju outlastovy little angel. Je fakt velky a muzes odepnout spodek, takže boty muzou trcet ven. Novy stoji 2500, ale ja kupovala dvakrat v top stavu a pokazde do tisicovky a za stejnou cenu jsem ho zase prodala.
Ne, pokud nespí ( což píšeš že nespí) hodiny v kočárku tak bych jen využila zateplenou deku a třeba nanoznik
Pořídila jsem nepadací deku. Z venku softshell, vevnitř fleece, stáhne se gumičkou a udělá pod nožkami kapsu jako fusak. Kdyby byla hodně zima, seděla v kočárku tak budu ráda za další vrstvu, ale fusak + kombinéza mi přišel moc.
Nám se v prosinci narodí druhé, takže už tak jako tak budeme bez možnosti použít fusak u starší (bude jí 2,5r)😄 ale ona se moc vozit nechce, spaní v kočárku už je dlouho sci-fi... Tak doufám, že to půjde dobře... I kdyby druhé nebylo, tak už bych fusak asi nevozila, byla by dobře oblečená a max bych vzala deku, kdybychom výjimečně brali i ten kočár
Pokud nespí, tak asi fakt stačí deka a nánožník. Měli jsme od Emitex, který šel rozepnout z boku na obou stranách. Jinak fusak doporučuji také little Angel. Koupila jsem ho na bazaru a pak ještě i dobře prodala. Dcera spala v kočárku ještě ve třech a byl v pohodě.
@makkyv Synovi budou dva roky v lednu. Fusak máme od loňska (měl odepnutou prodlužovací spodní část). Pokud bude v zimě ještě ochotný vlézt do kočáru, tak ho samozřejmě využijeme, ale nový bych nekupovala.