Ahoj holky, jaký máte zimní fusak do kočárku pro 3 měsíční miminko? Máme fusak zopa a je hrozně tvrdý a malý se tam vůbec nelíbí
@pampeliska1313 tak ten vypadá fakt pěkně
Little angel exclusive mazlik. Mam ho uz ve druhem vydani (zmena kocaru, takze zmena barvy), a nemam vytky. Na male mimino se da pekne stahnout kolem hlavy. Vydrzi opravdu az do 3 let. Je velmi prakticky. Vzhled neni vykrik nejvyssi mody, ale prakticky a pohodlny je maximalne, coz je pro me primarni. A na bazaru ho koupis kolem tisicovky. Prala jsem ho uz nekolikrat (plus susicka) a je porad jako novy. Ja sama jsem oba koupila na bazaru. Doporucuji. Mam ho uz pro druhe dite.
Little angel.
Já jsem velmi spokojená s fusaky Elodie Details. Děti nikdy nebyly zpocené nebo jim nebyla zima a ta vrchní část se dá odepnout, takže ta zadní část může fungovat i jako podložka pod záda (třeba když prcek už chodí a má zimní kombinézu apod.). Měla jsem u obou dcer od narození.
Emitex Combi 3v1 z druhé ruky za pár stovek 🙂
Jedině elodie
Altabebe
Máme Elodie a jsem maximálně spokojená
Je rostoucí do tří let a teda fakt teplej. Ten chlup uvnitř vážně krasne drží, jde do autosedačky, sportaku, korbičky, hezky se rozloží. Jako není levnej ale za mě osobně zatím nejlepší investice.)
Taky mame Little Angel, drzi uz na treti dite. Je rostouci, od uplneho miminka az po chodici dite. Da se zvetsovat/zmensovat a ma odepinaci spodni cast, kdyz uz ditko chodi. To je za me super vec, protoze nemusis sundavat boticky.
Máme elodie od miminka už druhou zimu a jsem s nim moc spokojena 👍😊
@mamikry Presne ;) Koukam na ty chvalene Elodie a ano, jsou krasne, ale nejsou pro chodici deti. Navic mam mnohem radsi zapinani uprostred a ne na boku - kdyz dite usne a zavezu ho do bytu, muzu ho snadneji rozepnout. Bocni zipy mam na Pinkie prechodovem fusaku a nepripada mi to tak dobre
Kluci měli little angel. Teď ho prodávám, kdybys měla zájem 😉
@martiniquest Souhlasim. Ja jsem na Elodie taky koukala, na miminko je to nadhera, ale nakonec vyhrala prakticnost. Elodie by u nas byla na jednu zimu. V tomhle mi kluci jezdili, co byli na kocarku. Zapinani nemuzu srovnavat, ale problem s nim nemam.
@mamikry Ja si z rozmlsanosti koupila na druhe dite Lodger. No, rychle sel z domu. Byl nadherny, ale pouzitelny jen pro nechodce, takze jsme ho pouzivali par mesicu, a pak bazar. A opet jsem se vratila k milovanemu LA
Little engel fusak vyhral i nejakou cenu naveletrhu detskeho zbozi.
Emitex combi 3 v 1 - je od narození až do sporťáku - za mě velká spokojenost 👍https://www.babylife.cz/EMITEX-Fusak-Combi-3v1-...
My máme tenhle a je super.. ale v době pořízení bylo synovi necelých pět měsíců, nicméně si myslím, že to neva.
https://www.esitocz.cz/fusaky-zimni/1207-fusak-...