Fusak do kočárku pro chodící dítě. Jak řešíte?

10. zář 2023

Cau holky! Blizi se zima a pliskanice. Moje male batolatko zacne co nevidet chodit a ja resim, cim ho prikryt v kocarku, kdyz si bude chtit behem tapani odpocinout. Abych ho mohla dat do kocarku i s botama. Deka z kocarku pada a navic by byla hned zaprasena. Aby mi chudacek nezmrznul, kdyz by treba behem vyletu usnul. Predstavuji si naky pratelny prehoz-fusak ze softsheelu, ktery se da k tomu kocarku prichytit, aby nepadal. Ale nemuzu nic takoveho najit. Jak to resite vy?

biciklissie
10. zář 2023

Já se musím přiznat, že jsem dávala obyc detskou deku. Na tu jsem dceru posadila a omotala ji kolem ji, dole nechala couhat nohy. Ty deky jsem už měla a několik jich, takže nulový náklad a v pohodě jsem je mohla střídat kvůli praní. Hned to bylo špinavé, jak už byla akční. Ale je fakt, že dcera už moc v kočárku nebývala a nepodnikali jsme takto žádné dlouhé výlety.

areh
10. zář 2023

Měla jsem nepadací deku. Z boku se přivázala na kočár a dole se stáhla. Perfektní. Byla jsem s ní spokojená.

fifinka2020
10. zář 2023

Emitex mají I pro děti s botami, mají to dole speciálně upravene

journals
10. zář 2023

Dávala jsem synovi návleky na boty. I do auta

autor
10. zář 2023

@areh ta je super, neco takoveho si predstavuji. Kde jsi ji sehnala?

petrane
10. zář 2023

Takovou nepadaci deku vyrábí pani ze skupiny na fb- šité vecičky na kočárky.ja mám od ni podlozku a jsem spoko

hojda
10. zář 2023

Little angel má fusak s autlastem až do 3 let, je zvětšovací, super materiál a vyrobeno v ČR. Tento fusak dostal i nějakou cenu na veletrhu dětského zboží.

nisulka
11. zář 2023

Mala som fusak od Little Angel s odopínacou spodnou časťou na nožičky

ada22
11. zář 2023

Měla jsem fusak little angel. Ten spodní díl šel odepnout a vyprat, že se nemusel prát celý fusak. Když byly boty hodně špinavé, tak jsem pod ně hodila deku nebo je sundala a zabila víc nožičky. Jinak se dělají i návleky na boty do kočárku. Naše holky spaly v kočárku i přes dvě hodiny, takže jsem je radši měla ve fusaku. Tu nepadaci deku, bych asi ještě kombinovala s nějakou teplou podložkou a další dekou.

areh
11. zář 2023

Tuhle jsem si šila sama. Ale šije ji hodně lidí. Je to vlastně jednoduchý 🙂 já ji aktuálně prodávám...

eviicka
11. zář 2023

Sice jsem měla dole odepínací fusak od Emitexu, přesto jsem to vždycky řešila tak, že jsem boty sundala.

andreacantu
16. zář 2023

Mame Cybex Snogga 2 ma dole odepinaci zip takze jsou botky venku