Cau holky! Blizi se zima a pliskanice. Moje male batolatko zacne co nevidet chodit a ja resim, cim ho prikryt v kocarku, kdyz si bude chtit behem tapani odpocinout. Abych ho mohla dat do kocarku i s botama. Deka z kocarku pada a navic by byla hned zaprasena. Aby mi chudacek nezmrznul, kdyz by treba behem vyletu usnul. Predstavuji si naky pratelny prehoz-fusak ze softsheelu, ktery se da k tomu kocarku prichytit, aby nepadal. Ale nemuzu nic takoveho najit. Jak to resite vy?
Emitex mají I pro děti s botami, mají to dole speciálně upravene
Dávala jsem synovi návleky na boty. I do auta
@areh ta je super, neco takoveho si predstavuji. Kde jsi ji sehnala?
Takovou nepadaci deku vyrábí pani ze skupiny na fb- šité vecičky na kočárky.ja mám od ni podlozku a jsem spoko
Little angel má fusak s autlastem až do 3 let, je zvětšovací, super materiál a vyrobeno v ČR. Tento fusak dostal i nějakou cenu na veletrhu dětského zboží.
Mala som fusak od Little Angel s odopínacou spodnou časťou na nožičky
Měla jsem fusak little angel. Ten spodní díl šel odepnout a vyprat, že se nemusel prát celý fusak. Když byly boty hodně špinavé, tak jsem pod ně hodila deku nebo je sundala a zabila víc nožičky. Jinak se dělají i návleky na boty do kočárku. Naše holky spaly v kočárku i přes dvě hodiny, takže jsem je radši měla ve fusaku. Tu nepadaci deku, bych asi ještě kombinovala s nějakou teplou podložkou a další dekou.
Tuhle jsem si šila sama. Ale šije ji hodně lidí. Je to vlastně jednoduchý 🙂 já ji aktuálně prodávám...
Sice jsem měla dole odepínací fusak od Emitexu, přesto jsem to vždycky řešila tak, že jsem boty sundala.
Mame Cybex Snogga 2 ma dole odepinaci zip takze jsou botky venku
Já se musím přiznat, že jsem dávala obyc detskou deku. Na tu jsem dceru posadila a omotala ji kolem ji, dole nechala couhat nohy. Ty deky jsem už měla a několik jich, takže nulový náklad a v pohodě jsem je mohla střídat kvůli praní. Hned to bylo špinavé, jak už byla akční. Ale je fakt, že dcera už moc v kočárku nebývala a nepodnikali jsme takto žádné dlouhé výlety.