Fusak do kočárku podzim-zima. Doporučíte, prosím?

lobella
24. zář 2024

Ahoj. Doporucte prosim fusak do hluboke korby, klidne rostouci pak i na sportak. Teply, abych ted na podzim tam mohla dat prcka jen v body, polodupky a na zimu pak totez jen na to kombinezu. Jsme stredni Cechy, zadne velke mrazy, ale chodime ven za kazdeho pocasi, ve vetru. Vetsinu zimy mame kolem 0, ale nejsou vyjimky -10.
Doporucte prosim znacku, ktera se pak dobre proda. Vim, ze v....d je plny Emitexu. Nic proti nemu nemam, ale rada bych se fusaku po decku zase zbavila. Jinak kupovat novy take nechci, ale chci sehnat z druhe ruky. Predem diky

alianan
24. zář 2024

Little angel, měla jsem ho na všechny děti a je fakt skvělý.

michaela666
24. zář 2024

Já jsem maximálně spokojená s českou firmou Esito. Fusak jsme využili i jako spacák pod stanem a paráda. Měkký, teplý ( testovaný až do - 20) z venku jsem měla softshell a prodal se mrknutím oka.

hojda
24. zář 2024

@alianan souhlasím, všichni se na něj ptali, dal se zvětšit, dítě se v něm nepotilo, vyhrál i nějkou cenu na veletrhu dětského zboží.

lobella
autor
24. zář 2024

Holky a co fusak happy bee? Jak je prakticky, teply, decko neoprehriva?

veru181
24. zář 2024

Já byla moc spokojená se značkou Lodger. Dá se použít v korbičce i sporťáku, má dvě oddělitelné vrstvy, takže podle míry zimy můžeš použít slabší, silnější nebo obě. Pokud potřebuješ na holčičku, zrovna ho prodávám 🙂

novacek21
24. zář 2024

@lobella little angel nebo gesslein, oba jsou termoregulační a tak tam můžeš dát miminko, tak jak je doma a ne na něj navlékat x dalších vrstev a nemusíš to řešit od podzimu do jara, v zimě funguje úplně stejně, ověřeno. Já měla do korby radši menší, nerostoucí, aby tam nezabíral víc místa a dítě tam déle vydrželo a do sporťáku další, ale měla jsem letní mimino.

lobella
autor
24. zář 2024

@veru181 dekuji za tip...predtim jsem mela 2 holky, ted do tretice kluk

lobella
autor
25. zář 2024

@veru181 a jak se vejde do hluboke korby? Koukam, ze neni rostouci...a jak je to prakticke pozdeji, kdy dite chodi a leze do fusaku v botach?

lobella
autor
25. zář 2024

Holky a k cemu se priklanite vice? Lodger se mi libi, ze je vice variabilni diky zateplovaci vlozce, little angel mi zase prijde praktictejsim kdyz je rostouci a da se u nohou rozepnout...co fusaky elodie details?

veru181
25. zář 2024

@lobella Spodek je na zip, takže do korbičky se odepne. Měla jsem pouze pro nechodící, takže s druhou otázkou bohužel neporadím (letos už budu jen přikrývat dekou).