Nemáte prosím někdo zkušenost s inzerátem Nenošené celoroční Superfit vel. 27 s goretexem
za 950 Kč pro chlapce, tmavě modré ??? Poslala jsem peníze a paní neodpovídá. Nyní jsem si všimla, že je inzerát od roku 2018, tak tuším, že jsem naletěla.
Stáří inzerátu nepovažuji za relevantní, spíš jestli má paní nějaké hodnocení od jiných uživatelů. Zkusila bych se připomenout, pak řešit přes adminy, ale jediné, co asi zmůžou, je jí dát zákaz. Posílám platby předem, problémy jsem ještě neměla.
Já jsem taky poslala cca tři mesíce peníze přes S bazar.Pani mi nic neposlala.Oslovila jsem moji banku tá poslala doporučený dopis její bance i jí.Na vyjádřeni mela 14 dnu.Neozvala se a moje banka ji danou částku za zboži strhla z účtu.Je kolem papírování ale 950kč je dost penez.
@shaun40 A to stačilo řešit jen přes banku ? Nebylo potřeba dávat oznámení na Policii ?
@anakolut Příkazem. Bohužel bazarové zboží chtějí všichni předem zaplatit, na dobírku nikdo nechce. Už jsem toho koupila víc a nikdy nebyl problém. Až teď, no
@martinafilipek Na některých bazárcích bývají i recenze o prodávajícím, jinak samozřejmě , nasere to :((
Je doba dovolených, ještě bych neházela flintu do žita. Paní vypadá věrohodně, od prodávajících má kladná hodnocení.
@martinafilipek Jinak teda jak dlouho se neozývá, jak píše paní výše, taky to může mít jinou příčinu dovolená, může bejt v nemocnici, nemocné dítě..
@martinafilipek mozna ještě vydrzte.ja tak jednou odjela na dovolenou do Švýcarska a prodávala boty po dceři..balik pro pani kupující na firmě melo vyzvednout Ppl,ale proste nový řidič ho nevyzvedl.tarif ve Švýcarsku mel zaplaceny jen muj muz a moje hovory se presmerovavaly na nej.jenze pani kupující psala přes messenger a sms.takze jsem se vrátila do ČR a už na letišti v mobilu kupa zpráv na messengeru a na fb skupine diskuze,zda to není podvod.ale měla jsem kupu pozitivních hodnocení,takze všichni spis spekulovali,co se stalo,ze neodpovídam😀Tak tyden bych pockala a pak řešila.
@petrasik To jediné mě uklidňuje, ještě vyčkám. Můžou nastat i jiné potíže. Profil má od roku 2012, tak to by snad někdo něco už napsal..... Doufám v dobrý konec 😊
@jjasmina To samozřejmě může, obzvlášť v dnešní době. Díky za odpovědi, určitě počkám,. Pokud do 14 dnů nebude změna, pak zjistím postup v bance. Řešení to má. Ale jak jsem psala, věřím v dobrý konec.
@martinafilipek Vím, taky často přes bazar nakupuji i prodávám, ale prekvapilo mě, jak někdo výše psal, že mu banka peníze vrátila, že to paní strhla z účtu. Kdysi jsem pracovala v bance a tohle rozhodně nešlo. Jde to, když se platí kartou, to vrátit zpět.
@anakolut Hm, tak jedině pak přes policii. No snad se ozve.
@martinafilipek Ne na policii jsem nebyla.Mám ČSOB byli ochotný a vstřícny.Pani mi řekla že by to bylo jednodušši kdybych platila kartou .Já udelala převod z účtu na účet.Tam má právo ten dotčený človék vyjádřit se ve lhúte 14dnú.Jeho banka ho informuje i telefonicky o tom že nékdo chce vrátit peníze.Kdyby s tim nesouhlasila tak bych musela na policii.Ale podvodníci na to kývnou bojí se problému.Jaka koliv částka se octne na účte neoprávnene majitel účtu je povinný ze zákona peníze vrátit.A když zboži nemá tak ji peníze nepatři.
@martinafilipek Děkuji všem za příspěvky, paní se nyni ozvala, že odesílá balíček. Tak hurááá
@martinafilipek supeerr
@martinafilipek tak to je asi jasný už, pokud paní nekomunikuje. Vcelku odvaha poslat peníze předem někomu, o kom nic nevíte no :(