Dětské zimní pohorky. Máte s nějakými dobrou zkušenost?

12. pro 2023

Ahoj holky!
Potrebuji deckam 7 a 9 let koupit poradne zimnni boty - pohorky. A idealne s temito parametry:
- drsna podrazka
- idealne na suchac/pruzne stahovaci tkanicky
- kvalitni!!
- nepromokave
- idealne lehke
- snadno omyvatelne
- cenove do 1500 Kc, uplne max. 2000 Kc.

Chodime hodne do terenu - les, snih, bahno, hory. Potrebuji neco, co opravdu vydrzi, protoze ty boty budou mit fakt zatez.
Vzdycky jsme to nejak dali v “obycejnych” botech - tj. klasicke detske zimni boty, ale uz v lednu se z nich staly hnusne krusky, jelikoz proste nejsme mestska smetanka ale drsni vesnicane 🤪🤣 (proste terenni prasata 😅)
Mate s nejakymi boty dobrou zkusenost?
Diky za doporuceni!
E.

prejeta_zaba
12. pro 2023

Decathlon nebo Keen. Konkrétní typ neporadím, je jich moc.

pampeliska1313
12. pro 2023

Keen.🙂) jiný už neberem.)

konidana
12. pro 2023

Normalni kozeny pohorky. S tkanickama. Pred kazdym vyletem namazat kremem/voskem na kuzi a pohoda. V tomto veku jsem teda pohory nasim detem jeste vetsinou musela snerovat ja. Tenisky na sport si zavazaly, ale na snerovani pohor byly liny 🤪

konidana
12. pro 2023

Je fakt, ze mensi velikosti jsme brali kotnikove trekovky z decathlonu (latkove s membranou) . Deti je nosily i na vikendove tury pres zimu. Staci silnejsi ponozky, idealne vlnene.
Keeny jsem vzala jednou a krom toho ze teda nevydrzely ty latkovy vrsky, to kluk orval a rozparal do par mesicu, tak se v nich strasne potil. Vzdy uplne propoceny ponozky. Keeny jsou super, ale za mne jen sandaly.

dashyyy
12. pro 2023

Střídáme trackovky z dekáče se sněhulema od Superfit a super

konidana
12. pro 2023

Ty z decathlonu celkem vydrzely. Jeden rok jedno dite(kazdy vikend v lese) dalsi rok je zdedilo druhy dite, a to je vetsinou dodelalo. Nekolikrat jsem jim je takhle po 1.5roce reklamovala, ze praskly (a dostali jsme novy o par cisel vetsi) Ale vzhledem k nasi intenzite a drsnosti zachazeni, fakt dobry.

cilkat
12. pro 2023

Syn nesnese těžkou botu, takže má druhým rokem tyhle: https://www.decathlon.cz/p/detske-turisticke-ne... . Loňskou zimu přežili ful-time nošení, ale jsme měšťáci, no.