Ahoj, jaký příbor a talíř pro rok a půl holčičku.
Momentálně máme vidličku-kaufland.
lžičky plastové-dm.
talíř plast-pepco.
Představuju si třeba talíř silikonový
My mám z DM a Ikey (ty jsou větší). Poté jsme přešli na dětské kovové.
Plastové ani silikonové talíře jsme nikdy nevedli, měly buď dětské sady karlovarského porcelánu, nebo naše běžné talíře. Pokud bych chtěla něco nerozbitného, volila bych misku z kokosu, což je přírodní materiál se snadnou údržbou (používám ji na kaši). Příbory měly v sadě od Tescomy z nerezavějící oceli.
@terez317 malý teď dostane nerezový,ale konce mám udělané na přání. Hasiči,policie,sanitka a bagr. A už rok má porcelánovou sadu s krtečkem,léto dostane s tlapkami. Ještě se mi nestalo, že by něco rozbil,ani u těch straších ne. Plastové talířky mají kluci spíš když si jídlo berou k sobě nebo ven
Mám sadu nádobí od Stokke a příbory mi maximálně vyhovují. Oba synové se s ní naučili jíst, mladší má 16m a už jí krásně sám. Přbory jsou tedy za mě nejlepší v kombinaci silikon a nerez.
Porcelánové nádobí si netroufám dát, protože nemám čas ho hlídat aby s ním nemrskl. Když jí on, jím i já 🙂 takže máme takovou všehochuť plast + silikon.
Já bych jí to nechala tak jak to má ted , malej má 6 a pořád chce plastový talíř , alspon vím že se nic nerozbije . Podle mě je malá na jiný příbor , ale ten silikonový nezní špatně . To se nechám inspirovat