Dětské ponožky v pánské velikosti. Kde koupit?

alpakovo
20. lis 2022

Protože se blíží Ježíšek a jako tradičně se i u nás pod stromečkem objeví "měkouši", dejte mi holky tip kam na ponožky velikosti 43 pro syna 12 let..... Ne dedoles a podobně avizované v TV, do nich po vyprání nedáme nohu nikdo 😁😁 díky 😉😉

bara88
20. lis 2022

@alpakovo tak pokud má tak velkou nohu tak snad nepotřebuje dětské ponožky ne?

journals
20. lis 2022

Happy Socks?

martulka88
20. lis 2022

U nás jedeme hodně voxx. Mají různé typy, barevnou škálu apod..

alpakovo
autor
20. lis 2022

@bara88 má 12 let, v něčem je pořád dítě.... Jenže v této velikosti jsou bohužel hlavně černé, hnědé, prostě tmavé barvy a to on zrovna nemusí

alpakovo
autor
20. lis 2022

@martulka88 neznám,ale mrknu 😉
@journals tam ho nic moc nezaujalo

levandule_k
20. lis 2022

@bara88 Tak dneska i dospělí nosí různé barevné a hravé ponožky.
@alpakovo Já jsem narazila na barevné ponožky normálně v galantérce, značka for Gentleman, jak budou vypadat po vyprání nevím 🙂 Barevné ponožky najdeš třeba v C&A

verka86
20. lis 2022

@alpakovo ponožky Moravec dělají i na míru a na přání....

alpakovo
autor
20. lis 2022

@levandule_k c&a u nás bohužel není a jet jenom kvůli ponožkám někam víc jak hodinu se mi nechce 😔 trenky vyřešilo pepco,ale ponožky ne

alpakovo
autor
20. lis 2022

@verka86 to je dobré vědět, to využiju i já se svou 43

hanyzka11
20. lis 2022

Já teď viděla i něco v Deichmannu a myslím,že každý obchod s obuví nabízí doplňkově i ponožky. "Pánské" barevné budou mít taky, pořád je to celkem hit. Znám několik dospělých, co takové ponožky nosí.

petep
20. lis 2022

@alpakovo
fuski.cz
Mají teplé, super teplé, barevné, velké, obří 🙂
A mívají slevy..
Jsem věrným zákazníkem, obzvláště před Vánoci..

zizkmi
20. lis 2022

@alpakovo mam rada Knebl ponozky. Syn 4 roky nosi stejne jako tatinek. Momentalne chci koupit modre s bagrama😁

ivi88
20. lis 2022

@alpakovo Lidl má často kolekce "hrdinove" i v dospelackych velikostech- Batman, spiderman, Star wars, apod....a za dobré peníze, kupuju manželovi a synovi stejne😁

alpakovo
autor
20. lis 2022

@zizkmi jako knebl hosiery??

alpakovo
autor
20. lis 2022

@ivi88 nám Lidl tak nějak všeobecně nepasuje.... Ať už pupíku nebo věci pro dospělé

zuzkasim
20. lis 2022

Kupuju klukům buď klasiku Loana nebo větší balení třeba u Marks&Spencer teď měli s různými motivy.

zizkmi
20. lis 2022
zuzickan
20. lis 2022

Kupovala jsem synům ponožky Froggies na factcool.cz, i po vyprání sedí (narozdíl od dedoles, s těmi máme taky problém co se šířky týká) https://cs.factcool.com/category/75?size_table_...

cikitkapb
20. lis 2022

@alpakovo Já kupuju chlapovi kupuju fusky v Pepcu, právě proto, že nejsou jen nudný černý/šedý/bílý… Jednou jsem koupila trenky se stejným vzorem jako ponožky. 😍 Možná jsi jen neměla štěstí na jeho velikost? Ale mívají tam obrázkový. Třeba HP, Star Wars, Batman, apod…

gracinka7
20. lis 2022

Fusekle

zuzekk
20. lis 2022

@zizkmi díky za tip, objednáno

martulka88
21. lis 2022

@alpakovo Voxx je česká značka a mohu říct i kvalitní. Sice cena jednoho páru se pohybuje od nějakých 60,- a výš, ale vyplatí se to. Já si ráda kupuji pro diabetiky (vůbec neškrtí a zároveň nepadají - jo, to je jejich super vlastnost - velikost sedí dokonale). Pak mají se stříbrem, obyčejné, na různé sporty. Ta škála je velká a jsou i některé jakoby froté, takže velmi pohodlné na doma, pokud nenosíš papuče. Já jsem k nim přišla, když jsem prodávala v dětském textilu a od té doby si je nemohu vynachválit 😊 Když si koupím v pepcu (nic proti němu nemám, kupuji tam i jiné věci), tak ty ponožky jsou hrozný - vytahané, stalo se mi, že jedna ponožka byla silnější a druhá slabší.

alpakovo
autor
21. lis 2022

@zizkmi tak ti nic na skladě momentálně nemají, byla jsem tam ve čtvrtek.... Dvoje jsem sice vzala,ale mám zkusit ještě před Vánoci, teď dělají zakázky

malytlustyhroch
21. lis 2022

Jak tu nekdo doporucil fusakle - tak ty jsou na sirku stejně uzoucke jako dedoles, mozna jeste uzsi 😩

nat
21. lis 2022

@alpakovo můžete objednat i na eshopu C&A posílají k nám a mají hezké,kupují tam také synovi má velikost 43 🤗

eviicka
21. lis 2022

@malytlustyhroch já mám tedy od fusakle jen jeden pár, ale mám hodně širokou nohu a pořád mi krásně sedí.

malytlustyhroch
21. lis 2022

@eviicka tak u nas jsou vzorovane fusakle tragedie, deti, ja, manzel - vsichni z nich name otlacenou nohu, pripadne nejdou nandat. A to bych ani nerekla, ze mame extra siroke nohy, obezitu,otoky... spis velke velikosti a vysoky narty. Tak bud mame nejake extra velke tlapy, nebo smulu na nejaky uzky rocnik, nebo maj damsky velikosti lepe udelany nez detsky a pansky (jo, ja mam taky pansky).

mysakm
21. lis 2022

Ahoj, tak to ponožky u nás v pohodě, syn (také 12 let, noha 43) vyžaduje černé (má teď černé období). Ale můj problém jsou zimní boty. Kupovala jsem superfity s goratexem, jenže v této velikosti je jediný model a já potřebuju ještě jedny na blbnutí ve sněhu. Jsem bezradná, máte někdo nějaký tip na boty do sněhu, které nepromoknou?

zizkmi
21. lis 2022

@alpakovo to mi nedoslo. Je pravda, ze jsem v lete dost dlouho cekala na mou velikost nizkych ponozek