Protože se blíží Ježíšek a jako tradičně se i u nás pod stromečkem objeví "měkouši", dejte mi holky tip kam na ponožky velikosti 43 pro syna 12 let..... Ne dedoles a podobně avizované v TV, do nich po vyprání nedáme nohu nikdo 😁😁 díky 😉😉
Happy Socks?
U nás jedeme hodně voxx. Mají různé typy, barevnou škálu apod..
@martulka88 neznám,ale mrknu 😉
@journals tam ho nic moc nezaujalo
@levandule_k c&a u nás bohužel není a jet jenom kvůli ponožkám někam víc jak hodinu se mi nechce 😔 trenky vyřešilo pepco,ale ponožky ne
Já teď viděla i něco v Deichmannu a myslím,že každý obchod s obuví nabízí doplňkově i ponožky. "Pánské" barevné budou mít taky, pořád je to celkem hit. Znám několik dospělých, co takové ponožky nosí.
Kupuju klukům buď klasiku Loana nebo větší balení třeba u Marks&Spencer teď měli s různými motivy.
kupuji 42 v reserved...https://www.reserved.com/cz/cz/muz/doplnky/ponozky
Kupovala jsem synům ponožky Froggies na factcool.cz, i po vyprání sedí (narozdíl od dedoles, s těmi máme taky problém co se šířky týká) https://cs.factcool.com/category/75?size_table_...
Fusekle
@alpakovo Voxx je česká značka a mohu říct i kvalitní. Sice cena jednoho páru se pohybuje od nějakých 60,- a výš, ale vyplatí se to. Já si ráda kupuji pro diabetiky (vůbec neškrtí a zároveň nepadají - jo, to je jejich super vlastnost - velikost sedí dokonale). Pak mají se stříbrem, obyčejné, na různé sporty. Ta škála je velká a jsou i některé jakoby froté, takže velmi pohodlné na doma, pokud nenosíš papuče. Já jsem k nim přišla, když jsem prodávala v dětském textilu a od té doby si je nemohu vynachválit 😊 Když si koupím v pepcu (nic proti němu nemám, kupuji tam i jiné věci), tak ty ponožky jsou hrozný - vytahané, stalo se mi, že jedna ponožka byla silnější a druhá slabší.
Jak tu nekdo doporucil fusakle - tak ty jsou na sirku stejně uzoucke jako dedoles, mozna jeste uzsi 😩
@malytlustyhroch já mám tedy od fusakle jen jeden pár, ale mám hodně širokou nohu a pořád mi krásně sedí.
@eviicka tak u nas jsou vzorovane fusakle tragedie, deti, ja, manzel - vsichni z nich name otlacenou nohu, pripadne nejdou nandat. A to bych ani nerekla, ze mame extra siroke nohy, obezitu,otoky... spis velke velikosti a vysoky narty. Tak bud mame nejake extra velke tlapy, nebo smulu na nejaky uzky rocnik, nebo maj damsky velikosti lepe udelany nez detsky a pansky (jo, ja mam taky pansky).
Ahoj, tak to ponožky u nás v pohodě, syn (také 12 let, noha 43) vyžaduje černé (má teď černé období). Ale můj problém jsou zimní boty. Kupovala jsem superfity s goratexem, jenže v této velikosti je jediný model a já potřebuju ještě jedny na blbnutí ve sněhu. Jsem bezradná, máte někdo nějaký tip na boty do sněhu, které nepromoknou?
@alpakovo tak pokud má tak velkou nohu tak snad nepotřebuje dětské ponožky ne?