Ahoj, prosim, jaku znacku detskych gumaku by jste doporucili? Boticky nosi nase 2-leta dcerka Bungaardy a jsme moc spokojeni, ale nasla jsem hezke napriklad i Bisgaardy. Mate nejakou zkusenost? Dekuji. 😊
@nika110818 co znamená "hezke"? Dítěti se snažím vybrat boty, které mu především sednou... I proto tady může být spousta názoru, ale záleží na tvaru nožičky. Jinak předpokládám, že vsechny gumaky splní svou funkci 🙂
Tak jí kup taky Bungaard, když jí vyhovujou. Synovi vyhovovaly víc Bergstein, jsou trochu užší než Bungaard (ty mi celkově připadají moc velké, až o 2 čísla větší než normálně nosí).
U nás jsou ok befado, vzhledem k tomu, že je jako jediné dcera obula 😄 tedy z toho, co bylo k dispozici v dětské obuvi
Mám zkušenost s Bundgaardy i Bisgaardy. Bundgaard má anatomicky tvarovanou špičku, Bisgaard ne, jinak je to v podstatě ta samá bota. Bisgaardy jsou možná malilinko lehčí, protože kvůli té zúžené špičce mají méně hmoty.
U dvouleťáků teda hrotím i holinky, u starších už tolik ne. A pokud by tě zajímaly holinky fakt na parádu, tak se koukni na Mayoral. Ty jsou za mě top 😃
Kupujeme Demar holínky. Z druhe ruky za 200,- s vyjimatelnou zateplenou vlozkou a jsou paradni.
Doporucuji z GATE holinky za 200,- jsou měkké a lehké celkem 🙂
Demar s teplou vložkou. V zimě to mají místo sněhulí a na jaře jako gumáky
Dcera nosi bf boty ale u gumaku to fakt neresim.Obuje je parkrat a na chvili,fakt nedam litr za gumaky.