Zdravíčko,
náš chlapeček (6m) spí s námi v posteli. Respektive se k nám v průběhu noci doplazí (ještě úplně neleze). Jeho dětskou postýlku máme napojenou na naši, ve své postýlce spí první polovinu noci, pak se probudí a vyžaduje blízkost a usínání vedle mě, jinak už nespinká a horlivě pláče (máme odzkoušeno🤯). Že spinká s námi mi nevadí, akorát mám obavy, aby nespadl. Zvažuji koupit nějakou zabránu, popřípadě to vymyslet tak, aby to bylo bezpečné. Máte nějaké tipy?
Já jsem postýlku zrušila a koupila zábranu z Lidlu. Má síťku, takže když se o ni malá opře, není otlačená. Navíc je to skládací nastavitelná zábrana, takže ji můžu vzít s sebou i na dovolenou nebo tak
Můj nejmladší v postýlce nikdy nebyl. Spí s námi už 2,5 roku. Donedávna jsme měli postel u zdi,takže spal na té straně,kde měl z jedné strany zeď a ze druhé mě. Teď spí taky na kraji,ale u postele máme přirazenou komodu a další skříňku,takže taky má podél té strany " zábranu".
Nase mala spala mezi nami cca od 10. mesice, kdy v postylce neskutecne rvala 😁 Takze kdyz bude mit z kazde strany nekoho, tak nespadne.