Holky copankovy mantinel do postylky ano x ne? Zatim mame hnizdecko. Vyuziju pak i vetsi posteli, nebo zbytecnost? Dekuji
Mám stejný názor jako @fazolkazuzka Nejdřív jsem měla klasické látkové mantinely, ale když jsem vyndala hnízdečko, tak mi malá hrozně cestovala a ty mantinely byly k ničemu. Dala jsem tenhle cop (chtěla jsem účelově vysoký a dlouhý) a zase na chvíli spala v klidu. Pak už se mi cop do postýlky nevešel, takže teď čeká na druhý miminko a nebo půjde s dcerou do velké postele.
Já jsem koupila copankovy až do velké postele. Dcera ho tam má furt (je jí už 5 let). A kdybch měla druhý, tak ho bude mit i v postýlce. Je super.
Nemáme copánkový, ale dlouhého plyšového hada, což je podobné. Kupovali jsme ho asi v půl roce, když začal cestovat, dřív jsem nechtěla kvůli rizikům... Zatím ve 2,5 s ním pořád spí i v malé postýlce, pak půjde do velké
Copankovy jsme porizovali jak starsimu do postele tak mladsimu do postylky. Ted uz ho ma i mladsi v posteli. Nelituji, koupila bych znova 🙂
Ja ho miluji. Plní svou funkci. Mám rozpletaci takže jde i krásne vyprat a jestli vydrží půjde i do velké postele.