Děvčata poraďte, bydlíme ve 3. patře bez výtahu, takže kočárek musíme nechávat ve sklepě, ale ze sklepa se s kočárkem vyjíždí taky hrozně blbě. 🙄 Musím s prázdným kočárkem vyjet po té rampě a teprve u dveří tam malou dát. Takže potřebuju nejlépe něco, v čem malou týdenní dcerku snesu dolů a chvilinku ji nechám ležet, než dovezu kočár, abych ji z toho přendala... Chtěli jsme to řešit starším vajíčkem do auta, které nepoužíváme, ale je to pro mě hrozně těžké. 😕 Nemáte tip na něco lehkého, v čem můžu miminko bez obav položit na zem na cca 2 minuty, než si dovezu kočár po těch schodech? Mám doma sice nosítko, ale ještě se pořádně necítím v samotné manipulaci s mimčem, natož abych se ji pokoušela navazovat, to pak bude jednoduché i to venčení psa s malou, ale než se k tomu odhodlám, tak bych potřebovala něco jiného...
@stockib mrkněte na toto..za mě super🙂 i když dite jak v tašce na nakup🤣 ja používala při přenášení ke tchýni,cca 2minuty pesky
Vlozna taska, kdybyste byla z Prahy ci okoli, mam jednu doma a uz ji nebudu potrebovat, klidne daruju 🙂
Máme to doma hodně podobně a asi to budu řešit vložnou taškou
@kopretina32 resim to same, mam jeste k tomu dvouletaka, kdyz byl on maly, nosila jsem korbu po schodech ty tri patra, ale s druhym to nepujde. Kdyzby zadavatelka nemela zajem, rada odkoupim, vyresilo by to me starosti. Jsem z Prahy 4.
My bydlime taky ve 3.patre bez vytahu. V te dobe jsem vloznou tasku neznala,mozna bych to dnes volila...Poridila jsem si na to manducu,ale neosvedcilo se mi to. Taky jsem ze zacatku delala to,ze jsem si sla nachystat kocarek a pak se domu vratila pro dite. No a nakonec to skoncilo tak,ze jsem proste tu rampu vyjizdela s miminem v kocarku. Ale my mame dobrou,uplne v pohode sjedu dolu i vyjedu nahoru. Kocar mi tam pasoval jak na miru 😀
Vlozna taška fakt na tohle super. Mám tu na bazaru, tak případně můžeš mrknout.
@kopretina32 Jsem hodně daleko od Prahy. 😆 Takže s díky přenechám @qistyna 🙂
@stockib Ja myslim,ze se to naucis 😀 Ze pohodlnost zvitezi. Me se i miminko proste nejlip neslo v ruce,ono v te tasce podle me stejne nosit nejde dlouho. Za chvili se bude vic hybat a bude tezsi a tezsi. Myslim,ze nejlepsi je se to naucit,protoze dite neodlozis na zem dokud nebude chodit,stat. To pak zase deti chteli za mnou a spadly by. Takze jsem je takto vyvazela po te rampe po celou dobu,co byly v kocarku. Jinak po te rampe jezdim uplne stejne jako popisuje @andelka. Takze dite nevypadne.
@kristyn86 No já se spíš bojím, že zakopnu na těch schodech a kočár sjede dolů. 🤦♀️ Jako i manžel s tím měl celkem problémy, teď už to nechával na mě, ať se to naučím, protože ráno budu muset venčit psa, a dokud si nebudu jistější, abych zkusila to nosítko, tak musím s kočárkem.
@stockib Neboj,bude to dobre. Ja mela tedy lehky kocar,na tom taky zalezi. Ale az ziskas grif,tak to pujde. A az ti pujde nositko,tak budes vencit s nositkem a nebudes muset tahat kocarek. Ale chapu te,ja se ze zacatku taky bala. Jeste jsem byla i po cisari. A nez jsem dala kocarek do kocarkarny,mela jsem ho ve sklepe,kde jsem.nedokazala odemknout zamecek jednou rukou,kdyz v druhe jsem mela dite. Takze jsem se pak vracela po nachystani kocarku jeste pro dite do bytu..
Vložná taška z kočárku. Řešila jsem to tak minimálně půl roku. Kočárek jsem měla dole v kocarkarne a mimco vozila domů výtahem v tašce.