Chytrá kolébka. Máte někdo?

jitusstevi
4. dub 2023

Ahoj holky, narazila jsem na chytrou kolíbku pro miminka a dost o ní uvažuju. Máte ji některá doma, nebo znáte někoho kdo ji má? Ukazovala jsem ji i manželovi a líbí se mu taky, ale vypadá to jako celkem novinka a z okolí ji nikdo nemá. Mám termín za dva a půl měsíce, takže ještě relativně čas, ale mají tam akci že když objednám s předstihem, je tam sleva, tak bych to kdyžtak chtěla vyřešit co nejdřív. Je to tato: www.loonoy.com

gruyerre
4. dub 2023

@jitusstevi to je ale děsně nenápadná reklama 😀

martinka_33
4. dub 2023

Jsem teda spíš pro kontakt s miminkem. Tohle mi připadá takové... Šoupnu tam mimino a ani houpat ho nemusim, jen přes mobil zapnu houpání, miminko se rozpláče, kolébka začne houpat... A máma je kde? Tak nějak neosobně to na mě působí.

jitusstevi
autor
4. dub 2023

@martinka_33 No mně se právě líbí, že je to tak nějak všechno v jednom. Stejně za malou hnedka poletím když bude plakat. Nový věci se mi líbí, koukala jsem třeba i na ePriam kočárek od Cybexu, ten má kamarádka a chválí si ho. Jen právě tím že je toto nový to nikdo kolem nemá, tak zkouším zjistit tady..

pampeliska1313
4. dub 2023

Jako mne se to líbí ve smyslu technologie (kam až to pokročilo a co všechno “zvládne” obyčejná Postýlka) na druhou stranu vím, že byla třeba hromada věcí co jsem si plánovala (třeba máme přísuvnou postýlku k posteli a byla koupená primárně aby syn nebyl v posteli, má velkou nosnost, kolečka, polohovatelná, proste všechno možný, byla docela drahá a po kočárku druhá větší investice)… realne tam byl měsíc. Protože chtěl být u nás. Mel bolesti břicha, furt brecel a ja ho tam nemohla nechat..A takhle bylo víc věcí. Osobně bych počkala třeba chvíli po porodu, jestli to vůbec budete potřebovat.. osobní zkušenost nemám, ale vypadá to zajímavě.)

dyechampion
4. dub 2023

@jitusstevi tady te kolibky by mi asi vadilo:
1) proudeni vzduchu? zadne
2) neustala wifi vlna (sice neni to tolik radioaktivni, ale pocit z toho neni dobry) jako i baby camery maji wifi vlny, ale nejsou v tak priserne blizkosti mimca
3) dite by se nemelo naucit uspavat na neustale houpani, jinak pak pruser je odnaucit
4) vydrzi ti to mozna jen 5 mesicu
5) dychaci monitor asi nebude moci fungovat pri houpani
6) vnejsi podsviceni mi prijde jako blbost :D
celkove nechapu proc bychom mimco meli od nas oddalovat, kontakt je nejdulezitejsi
jinak cybex epriam tim jak je novej je priserne kazivej a to houpani v nem je spis trkani sem a tam nez plynule houpani rukou...

krisstina93
4. dub 2023

U nás by to byly vyhozené peníze, ani jedno dítě by v tom nebylo. Potřebovali byt u mě, nebo na mě aspoň vidět.

atraps
4. dub 2023

@jitusstevi neosobní, není nad fyzický kontakt matky a dítěte. Opravdu. Ale Vaše volba. Ale ta cena je šílená🙂

terulle05
5. dub 2023

Zdraví tak jsem dneska na ní koukala 🙂 moc se nám také líbí 🙂

leeela
5. dub 2023

Taky jsme nad ni uvažovali…i na živo je krásná a stabilní viděli jsme ji na veletrhu…a přijde mi právě super ‘vše v jednom’
houpani není pořad- muže a nemusí houpat…, da se pustit i bílý šum… dlouho byla v top výběru, nakonec budeme ale řešit jinak …
Dá se i půjčit - myslím na 3 a 6 měsíců… nebo borec povídal, ze zvažují do budoucna i odkupy použité (následný ‘servis’ a zase prodej za nižší cenu)

terulle05
5. dub 2023

@leeela dneska jsem na ně koumala a ten odkup tam mají i zapůjčení . A je ta kolébla veliká ? Viděla jsem nějaké fotky, ale jsou z uhlu vyfocené tak že vypadá veliká. Ale taky uvažiji ještě nad jinou postýlkou 🙂

22hanah
Autor odpověď smazal
Zobraz
rozitta
5. dub 2023

Nooo, aby pak mimi stejně nespalo s tebou v posteli, protože je snazší v noci jen vytáhnout prso než se co chvíli posadit na posteli, vytáhnout mimi z postýlky, nakojit, uložit. A tak dokola celou noc třeba co 1.5 hodiny. Pokud však nehledíš na korunu tak to kup. Jen mi tam chybí nebesa, která trochu zatemní když mimi spí přes den.

leeela
5. dub 2023

@terulle05 přišla mi velká… pan říkal, ze ji mají testovanou na 75 kg 🤣… ale doporučuji nez se prcek začne sám zvedat cca myslím těch 9 měsíců …
Kdyby měla kolečka, nebo byla snadněji presunutelna, neváhala bych…

terulle05
5. dub 2023

@leeela jojo viděla jsem pana v kolebce 😂
Ty kolečka mě také mrzí

petulkadodo
5. dub 2023

@dyechampion Jak to myslíš, není to tolik radioaktivní. Jako že trochu je? Vážně? A wifi na chůvičce nevadí, když je o metr dál? A wifi v bytě, wifiny od sousedů, pokud člověk bydlí v bytě? Wifi je už dnes všude a opravdu není radioaktivní, ani trochu.

mia255
6. dub 2023

Za mě ne, nelíbí se mi vzhledově a hodně by mi vadilo, že dítě spí "v elektrice"(nevím jak lépe to napsat). V místnosti kde spíme my nebo děti nemáme žádnou elektroniku právě z důvodu kvalitního spánku. Párkrát jsem zkoušela že bysme si do ložnice soupli tv a byla jsem neskutečně rozlámaná když jsem u ní usnula...

g_m
6. dub 2023

Designove strasne skarede, ale to je vec nazoru. Souhlasim s holkama, ze tohle je jen na chvilku, nez se mimco zacne zvedat. Zaroven nedoporucuju si ho naucit na houpani, to je nejvetsi peklo do budoucna...

terulle05
6. dub 2023

@mia255 ani světlo nemáte v ložnici ? 🤔🤔

g_m
6. dub 2023

@terulle05 pani psala elektroniku ne elektriku 😁😁😁

mia255
6. dub 2023

@terulle05 🙈 na to nemám co napsat. Je rozdíl mezi zbytecnou elektronikou a světlem...

terulle05
6. dub 2023

@mia255 ja mam třeba i v ložnici klimatizaci . A zbytečná mi také nepřijde.

mia255
6. dub 2023

@terulle05 ale já o klimatizací nic nepíšu 🙈 samozřejmě pokud máte ložnici situovanou tak že v létě tam máte pecak tak klima je skvělá.... Píšu o televizi, telefonu atd atd...

terulle05
6. dub 2023

@mia255 i televizi tam máme i telefon a problém žádný nemáme . Ano bydlíme v 7.p přímo pod střechou .
Jen chci říct že v dnešní době je mnoho vymožeností a doba jde dál . Jako tře robotické vysavače , kolébky , chytré kočárky a tak dále . Každý má určitě na věci svůj názor . Mě se kolébka líbí to přiznám . Ale jsem stejně více rozhodla pro jinou která vydrží děle .
Jinak mě příjde zbytečné třeba to auto pro děti na tu elektřinu 😂 . A vím že podobné věci byli i za mě ale na odrážela a šlapací traktor to prostě nemá 🙂

mia255
6. dub 2023

@terulle05 já napsala názor na tu kolibku a můj pohled na elektroniku v ložnici. My samozřejmě spoustu vymozenosti máme ale ne tam, kde se spí. Co třeba já nechápu jsou ty elektronické kočárky. Ano, doba jde dopředu nicméně lidské tělo zůstává v podstatě stejné... Ale pokud člověk chce ať má v ložnici klidně elektrárnu mě je to jedno 🤷

terulle05
6. dub 2023

@mia255 ano i ja napsala . Nerada as hádám a ani nechci . Názor všech beru 🙂 .
Jen si občas říkam že jsem ráda za některé vymoženosti co se týče dětí . Jako jsou pleny a rostouci body atd. Že to neni jak za naše babičky 🙏🏻