Ahoj holky, narazila jsem na chytrou kolíbku pro miminka a dost o ní uvažuju. Máte ji některá doma, nebo znáte někoho kdo ji má? Ukazovala jsem ji i manželovi a líbí se mu taky, ale vypadá to jako celkem novinka a z okolí ji nikdo nemá. Mám termín za dva a půl měsíce, takže ještě relativně čas, ale mají tam akci že když objednám s předstihem, je tam sleva, tak bych to kdyžtak chtěla vyřešit co nejdřív. Je to tato: www.loonoy.com
Jsem teda spíš pro kontakt s miminkem. Tohle mi připadá takové... Šoupnu tam mimino a ani houpat ho nemusim, jen přes mobil zapnu houpání, miminko se rozpláče, kolébka začne houpat... A máma je kde? Tak nějak neosobně to na mě působí.
@martinka_33 No mně se právě líbí, že je to tak nějak všechno v jednom. Stejně za malou hnedka poletím když bude plakat. Nový věci se mi líbí, koukala jsem třeba i na ePriam kočárek od Cybexu, ten má kamarádka a chválí si ho. Jen právě tím že je toto nový to nikdo kolem nemá, tak zkouším zjistit tady..
Jako mne se to líbí ve smyslu technologie (kam až to pokročilo a co všechno “zvládne” obyčejná Postýlka) na druhou stranu vím, že byla třeba hromada věcí co jsem si plánovala (třeba máme přísuvnou postýlku k posteli a byla koupená primárně aby syn nebyl v posteli, má velkou nosnost, kolečka, polohovatelná, proste všechno možný, byla docela drahá a po kočárku druhá větší investice)… realne tam byl měsíc. Protože chtěl být u nás. Mel bolesti břicha, furt brecel a ja ho tam nemohla nechat..A takhle bylo víc věcí. Osobně bych počkala třeba chvíli po porodu, jestli to vůbec budete potřebovat.. osobní zkušenost nemám, ale vypadá to zajímavě.)
@jitusstevi tady te kolibky by mi asi vadilo:
1) proudeni vzduchu? zadne
2) neustala wifi vlna (sice neni to tolik radioaktivni, ale pocit z toho neni dobry) jako i baby camery maji wifi vlny, ale nejsou v tak priserne blizkosti mimca
3) dite by se nemelo naucit uspavat na neustale houpani, jinak pak pruser je odnaucit
4) vydrzi ti to mozna jen 5 mesicu
5) dychaci monitor asi nebude moci fungovat pri houpani
6) vnejsi podsviceni mi prijde jako blbost :D
celkove nechapu proc bychom mimco meli od nas oddalovat, kontakt je nejdulezitejsi
jinak cybex epriam tim jak je novej je priserne kazivej a to houpani v nem je spis trkani sem a tam nez plynule houpani rukou...
U nás by to byly vyhozené peníze, ani jedno dítě by v tom nebylo. Potřebovali byt u mě, nebo na mě aspoň vidět.
@jitusstevi neosobní, není nad fyzický kontakt matky a dítěte. Opravdu. Ale Vaše volba. Ale ta cena je šílená🙂
Zdraví tak jsem dneska na ní koukala 🙂 moc se nám také líbí 🙂
Taky jsme nad ni uvažovali…i na živo je krásná a stabilní viděli jsme ji na veletrhu…a přijde mi právě super ‘vše v jednom’
houpani není pořad- muže a nemusí houpat…, da se pustit i bílý šum… dlouho byla v top výběru, nakonec budeme ale řešit jinak …
Dá se i půjčit - myslím na 3 a 6 měsíců… nebo borec povídal, ze zvažují do budoucna i odkupy použité (následný ‘servis’ a zase prodej za nižší cenu)
Nooo, aby pak mimi stejně nespalo s tebou v posteli, protože je snazší v noci jen vytáhnout prso než se co chvíli posadit na posteli, vytáhnout mimi z postýlky, nakojit, uložit. A tak dokola celou noc třeba co 1.5 hodiny. Pokud však nehledíš na korunu tak to kup. Jen mi tam chybí nebesa, která trochu zatemní když mimi spí přes den.
@dyechampion Jak to myslíš, není to tolik radioaktivní. Jako že trochu je? Vážně? A wifi na chůvičce nevadí, když je o metr dál? A wifi v bytě, wifiny od sousedů, pokud člověk bydlí v bytě? Wifi je už dnes všude a opravdu není radioaktivní, ani trochu.
Za mě ne, nelíbí se mi vzhledově a hodně by mi vadilo, že dítě spí "v elektrice"(nevím jak lépe to napsat). V místnosti kde spíme my nebo děti nemáme žádnou elektroniku právě z důvodu kvalitního spánku. Párkrát jsem zkoušela že bysme si do ložnice soupli tv a byla jsem neskutečně rozlámaná když jsem u ní usnula...
Designove strasne skarede, ale to je vec nazoru. Souhlasim s holkama, ze tohle je jen na chvilku, nez se mimco zacne zvedat. Zaroven nedoporucuju si ho naucit na houpani, to je nejvetsi peklo do budoucna...
@mia255 i televizi tam máme i telefon a problém žádný nemáme . Ano bydlíme v 7.p přímo pod střechou .
Jen chci říct že v dnešní době je mnoho vymožeností a doba jde dál . Jako tře robotické vysavače , kolébky , chytré kočárky a tak dále . Každý má určitě na věci svůj názor . Mě se kolébka líbí to přiznám . Ale jsem stejně více rozhodla pro jinou která vydrží děle .
Jinak mě příjde zbytečné třeba to auto pro děti na tu elektřinu 😂 . A vím že podobné věci byli i za mě ale na odrážela a šlapací traktor to prostě nemá 🙂
@terulle05 já napsala názor na tu kolibku a můj pohled na elektroniku v ložnici. My samozřejmě spoustu vymozenosti máme ale ne tam, kde se spí. Co třeba já nechápu jsou ty elektronické kočárky. Ano, doba jde dopředu nicméně lidské tělo zůstává v podstatě stejné... Ale pokud člověk chce ať má v ložnici klidně elektrárnu mě je to jedno 🤷
@jitusstevi to je ale děsně nenápadná reklama 😀