Ahoj holky. Prosím o zkušenosti a tipy na cestovní postýlku. Aby byla pohodlná, snadno se skládala a chvilku vydržela. Budeme využívat na cesty k příbuzným. Děkuji moc 😊
Máme Hauck za 1100 Kč. Používaná 4 roky na odpolední spaní a pořád bez vad. A to v ní děti dělaly psí kusy. Měli jsme v ní klasickou matraci a na dovolenou skládací molitanovou.
Našla jsem od Kinderkraft s docela velkým příslušenstvím a docela mě zaujala, ale nejsem si jistá jak s kvalitou. Nikde moc recenzí není
Dívám se, že je mnoho typů toho kinderkraftu. Máme trošku jinou, ale bude to tak nějak podobné.
Přijde mi, že ta hromada serepetiček kolem je zbytečná. Třeba tady
https://matfi.cz/product-cze-23477-Kinderkraft-... vidím přebalovací pult, kolotoč, to mi přijde na nic.
Co mě zaujalo, je ta moskytiéra, pokud plánuješ jet pod stan (ale pak se hodí spíše slunečník 🙂 ).
Já mám postýlku, co má jen dvě strany ze síťoviny a na té jedné kratší má obří kapsu. Přijde mi to lepší než kapsa navíc.
Kolotoč když už, tak jsem s sebou vozila ten, co na něj byl malý zvyklý, z jeho postýlky.
Jinak my máme kupu příslušenství právě i jako malou "postýlku v postýlce" pro úplně malé miminko, hrazdičku a kdo ví, co ještě tam je. Nikdy jsem to nepoužila, dokud byl malý opravdu maličký, jezdila jsem s kočárem a na akcích spal v něm. Postýlku jsem používala až když mu bylo přes rok.
@pommpomm1 já měla Chicco a i po dvou letech vypadala jako nová. Akorát jsem v ní vždy měla danou ještě molitanovou matraci, ač tenčí než do běžné postýlky. Bez si to neumím představit.
@merope já třeba tu postýlku v postýlce jsem fakt využila a naopak cestovní postýlku bez bych nechtěla 🙂 Ale ono hodně záleží, na co jí člověk používá....
My máme Zopa Nanny