Cestovní postýlka. Doporučíte, prosím?

adluska1201
27. čer 2020

Doporučíte cestovní postýlku, prosím. Nevyznám se v tom a nemohu se rozhodnout.🤷🏻‍♀️ Děkuji

merope
27. čer 2020

Já mám pravděpodobně tuto: https://www.mall.cz/postylky-cestovni/zopadesig... a jediný problém byl, když jsem to rozdělávala poprvé, že jsem vůbec netušila, jak to rozložit. A druhý problém nastal při skládání 😀. Ale jinak je moc fajn.

Na druhou stranu co se dívám a co mi přijde hlavní je ten otvor na otevření - protože mládě když je v nezvyklém prostředí, tak potřebuje větší "servis" při uspávání - a je super postýlku otevřít a částečně si "lehnout" k němu (hlavou, obejmout ho, podat mu ruku...). Na to bych se hlavně dívala.

Pak záleží, co je tam za matraci - ta originální mi přijde hrozně tenká, ale není potřeba matrace přes celou postýlku, beru dle aktuální velikosti dítěte.

leniczka23
28. čer 2020

Za mě Babypoint postýlka Sally..má spousty vychytávek.

vladienka
28. čer 2020

@merope mame presne tuto a je super 🙂 matrac sme kupovali cestovny skladaci v Kauflande 👍

squezy
28. čer 2020

@adluska1201 Neřekla bych, že jedna značka je lepší než druhá značka. Co je však podle mě nejdůležitější je, aby mělo extra matraci, a ideálně skládací.

merope
28. čer 2020

@squezy Jo, to asi souhlas. Já co mám, tak je jenom nějaká tenká, tak beru jinou, ale dostala jsem postýlku s neskládací a je větší (stočená) než samotná postýlka.