Ahoj, doporučíte mi, prosím, botky na turistiku (do lesa, na výšlapy do hor,..). Ideálně něco nepromokavého.. Doteď dcera nosila superfity, ale teď mi najednou říká, že jí jsou ve špičce zeshora těsné (jako nad prsty🙈), takže ty asi ne..
Děkuji!
A co D.D. Step?
Jedine Keen a to ze klouzou za me neni pravda.
Naše dětí nosí pohorky z Decathlonu. Nepromokavou variantu ale mají až od velikosti 28.
@misamisenka na ty jsem koukala, ale na té 28 ztroskotáme.. Malá má zatím 26🙈😞
Holky a ty Keeny, obouvají se dobře? Někde jsem zahlédla recenzi, že se do nich špatně leze..
@1leny No já taky netrpělivě čekám, až nám do nich naše nejmladší doroste 😀 Už jí chybí ale jenom jedna velikost. Zatím to řeším tak, že nosí od nich ty promokavé, protože se stejně často ještě nese, a když je mokro, tak nosí holiny.
@misamisenka My právě jedeme na dovču a podnikáme pak různé výšlapy, kde už malá chodí sama a mladší se veze nebo nese a má teď obyčejné tenisky od Adidas a ty jsou hned promočené.. Ale říkám si, že i ty z Decathlonu promokavé vypadají docela odolně.. Nebo jsou taky hned skrz?
@1leny my jezdime casto do Alp, takze boty jsou dost v zaprahu. Ma nizke i ty vysoke a neco trochu vydrzi, ale ne tolik jako ty nepromokave. Impregnuju je teda. Kdyz je ale nekde hodne mokra trava, tak ji prenesem.
Asics s goratexem. Keen jsou kožené, pohodlné, ale za mokra kloužou. Columbia zase mají tvrdou málo ohebnou podrážku.