Ahoj holky, prosím jakou značku bot pro širší nozku? Měli jsme doteď Superfity, ale přijde mi, že čím je dcera starší, tím má širší nohu a ty Superfity jsou ji dost úzké... Tak bych chtěla vyzkoušet jinou značku, ne barefoot prosím...
Dcera má širší nárt, kupuji ji fare nebo ddstep.
Primigi ❤️
Jonap
Pegres
Ddstep nebo boty Beda
Jonap
@ajja87 DDstep a primigi
D.d. step 👌
Jojo do Superfitů se dcera taky nedostane. D.d step jsou super a jonap taky nosíme a ok
Koukla bych i k Bati, do smělý tak řešený má tak třeba bude mít i pro děti.
Diky všem , juknu se... A není Jonap barefoot? Ja se teda jeste nedivala, takže nevím...
@petralak právě ona mi ted říkala, že ji tlačí hlavně po stranách, že na prsty ji netlačí, že tam místo má, i podle vytazene a měřené vložky má na prsty místa dost,jen jsou pro ni asi už úzký noo
U nás buď dd step a nebo jsem objevila značku rak a jsem nadšená. Jak kdyby byly šité přímo na jeho nohu.
@ajja87 Ja to taky resim... dcera ma lehce sirsi nohu, ale v botach ma siroke nohy jako treba DD step plave. Tady v poradne kloudna odpoved nebyla. Kamaradka doporucila Viking a Keen Chandler, kde trochu vaham kvuli vysoké cene, ale dobre vycházejí prave i Primigi a da se vybrat i u Bati. Doporucuji se i slovenske Rak.
DD step byvaji sirsi.