Boty na jaro. Jaké kupujete dětěm kolem 2 let?

klokanka31
18. bře 2022

Jaké jarní boty kupujete dětem kolem 2 let?

prejeta_zaba
18. bře 2022

Záleží přece na rozměrech nohy. 🤷‍♀️

veru181
18. bře 2022

My zatím máme celoroční barefootové od značky Beda.

klokanka31
autor
18. bře 2022

@prejeta_zaba Jasně, mě zajímá jaký typ bot,jestli botasky nebo jiné...

klokanka31
autor
18. bře 2022

@veru181 Ty vypadají super, a jste s nima spokojení? Naše má ze zimních bot puchýř na chodidle tak potřebujeme něco pohodlnýho.

prejeta_zaba
18. bře 2022

@klokanka31 Od teď už nosí děti celoročky - kožené, kotníkové barefootky, co přežijí kaluže, bláto a přízemní mrazíky. S fleecem se mi neosvědčily, přijde mi, že jsou v tom zpocení. Tak od konce dubna budu střídat plátěné/síťované tenisky a sandály. "Botasky" z běžné konfekce jsou asi něco mezi tím, ne? Klidně bych už dala, jestli se ti jedná o teplotu.

prejeta_zaba
18. bře 2022

@klokanka31 zkus dítěti obkreslit nohu na papír a změřit délku*šířku. Pak ti tu klidně poradíme víc na míru, aby dítěti nebyly ty Beda hodně široké.

klokanka31
autor
18. bře 2022

@prejeta_zaba Zkusím až se malá zklidní,teď tu lítá za psem takže je nereálný ji chytit 😄

veru181
18. bře 2022

@klokanka31 Teď koukám, že jako první na Googlu vyjede úplně jiný typ 😀 Máme tyhle šnerovací a jsou super https://www.bosedeti.cz/beda-pro-nejmensi-denis... Syn dlouho žádné boty nechtěl, ale v těchto se nadšeně rozťapal. Na zimu jsme měli tuhle značku na suchý zip, navíc tam byl nějaký kožíšek. Ty jsou taky fajn, ale syn má trochu vyšší nárt, takže se hůř zapínají. Když dostane na výběr, vybere si vždy šněrovací 😀 Ale puchýře ani nic podobného neměl ani z jedněch.

veru181
18. bře 2022

@prejeta_zaba To mě nenapadlo. Kupovali jsme první na prodejně, tak nám vybrali na míru 🙂

luciklim
18. bře 2022

@klokanka31 celorocni nepromokave, pro dvoulete urcite s vyssim kotnickem. Za nas perfektni boty od Viking, jsou prijemny, lehoucky, protiskuz.podrazka..budou ale spise pro sirsi nohu 🙂

andelka
18. bře 2022

Syn nosí na jaře kožené kotníkové celorocky. Obvykle Beda. Teď bude mít Protetiky. A protože už nemá tak širokou nohu a vysoký nárt jako dřív,tak zkusíme další značky. Líbí se mi nové látkové tenisky od dd step. Ale to až bude tepleji a sucho. V tomto věku jsem ocenila na hřiště cvičky/ boty do vody z Decathlonu. Super tvar, ohebné,a dostupné.

jjasmina
18. bře 2022

@klokanka31 celoroční DD Step, kotníkové ne

verunnaj
18. bře 2022

U nás Superfity, už tenisky, v zimních by se ji upekla noha😅 nebo holiny🤷🏻‍♀️

fazolkazuzka
18. bře 2022

Reima celoroční, nepromokavé s membránou. A tenisky adidasky mame nachystane. U nás je ještě sníh takže zatím na ně koukame 😂😂😂

95newmommy2020
18. bře 2022

Kožený celorocky, který mu sednou, bohužel moc vyber nemá. Aktuálně JONAP. , ale vím ze tak od května se mu v tom páří noha. 😄 tak budou sandály.

zmrzlinka
19. bře 2022

@klokanka31 dcera bude mit celorocky ,obyčejné botasky ,jedny na parádu- polobotky ,pak v létě dokupuji sandály sportovní a k sukni

lovemusicsun
23. bře 2022

Kotníkové kožené celorocky Filii. V létě má ještě tenisky a sandálky.