Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jaké botičky jste pořizovali na první chození venku? Potřebuji teď na zimu aby trochu zahřáli, malý začíná chodit a pochybuji, že ho udržím v kočárku, děkuji moc za radu
Je irelevantni jake boty kdo ma protoze kazde dite ma jinou nohu.Ja jsem mela loni a predloni snehule ale poradne jsme je nevynosili,neni ve meste takova zima tak letos mame barefootky s koziskem
Jak starý je syn? První botky bych pořídila co nejlehčí a nejměkčí, ja kdysi koupila v |říjnu narozené dceři v 13m Fare na tkaničky (tehdy klasika neBF řadu)-no a přijít koncem listopadu do kšeftu, že sháním zimní boty, to jsem si připadala, že snad kupuju plavky😂 Strašně probraný, na její úzkou nohu toho moc nebylo, tak jsem odešla s tím, co jí sedělo tvarově. A chodila v tom jak robot, šlo teda stejně o 1 měsíc, nachodila v tom spíš jen pár kroků a pak byly malý a kupovala jsem nějakě měkoučké "kozačky" snad z Deichmana. V těch chodila jedna báseň, oproti těm Fare byly super ohebné. První celoročky pak byly lehounké a všemi směry ohebné superfity superfity.
Rozhodně nekupuj, pokud nežijete někde na horách, "sněhule", je to úplně zbytečné pro začínajícího chodce.
@ninive211 synovi bude za pár dní 13 měsíců, sněhule neplánuji kupovat, u nás je sníh tak 3 krát za zimu :D
Právě jsem přemýšlela o nějakých barefood botkách, právě měkké, lehké ale zateplené
@zelenaesmolda chtěla jsem jen typ na botky, právě na nějaké Barefoot s kožíškem
Za mě jednoznačně Superfit 👌
jenze to je prave treba vyzkouset
Tak záleží na rozměrech nohy, úplně ty první boty bych šla vybírat do obchodu, kolikrát prostě totálně neodhadneš, zda má dítě nohu užší/širší... Většina miminek má navíc nohu přirozeně baculatou, tak si rodiče myslí, že jejich dítě má určitě vysoký nárt a širokou nohu a v obchodě zjistí, že vůbec a že sedí úplně jiný typ bot, než který byl "předvybraný". Pokud máte v okolí slušně zásobený BF shop, šla bych tam, naslepo z netu bych neobjednávala. To až to budeš mít v merku a budeš tak nějak vědět, které značky padnou
Vydej se někam do specializované prodejny na dětské boty a nech si nožku změřit a poradit. Všechno se odvíjí od tvaru nohy. Akorát je potřeba počítat, že už nebude takový výběr.
Těžko říct, záleží jakou má nožku. Bf jsou bezva Jonap, Froddo, Tikki, Bedy ( ty měl syn jako první zimní a byly super,stačily ty nižší, na dva suchace nebo tkaničky), Protetiky..
Wildlingy jsou super a na toto obdobi idealni, pri chuzi jsou teple a v kocarku se zahrejou ve fusaku.
My měli širší nohu s vysokým nártem, seděly jen DD step na suché zipy myslím řada 15 a Superfit na tkaničky. Oboje uvnitř s kožíškem.