Ahoj, mám dotaz,doteď syn nosil Beda Barefoot,ale od velikosti 33+ začíná být nadlidský úkon něco sehnat. Jaká jiná značka barefootek pro ploutvonožce v těchto velikostech? Dekuji
Na Facebooku ve skupině Barefoot nejen pro děti vědí všechno, zeptala bych se tam 🙂
@mamikry já taky, ale jsou o fousek užší než Beda.
Pro naši ploutvonožku kupuji Froddo (vel. 35)
Osobne vyzkousene je nemam, ale myslim, ze Belenka by mely byt pomerne dost siroke
@hanve
zkouseli jste DD step?
@zelenaesmolda jj já DD stepy v jenom období kupovala. Ty šly.
Myslím, že i naše pegresy by měly být ve větších velikostech..
@leilinka1234 nic lepšího jsem nenašla...
@pe_tu_ss_ka jo pegresky jsem taky kupovala, ty ale končily asi na 34 nebo 36, DD stepy byly o dvě čísla víc
@konidana právě myslím, začali dělat i větší.. tady je mají až do 41 (malej má zatím 27). Ale právě tyhle mu sedí nejlíp.
https://www.ziveboty.cz/boticky/pegres-tenisky-...
Můj syn (aktuálně noha 19,5 x 8,1) nosí beda a teď jsem koupila Be Lenky a ty taky sedí.
@felixfelicis nemám fcb🤣
@zelenaesmolda zkoušeli a nesedi
@leilinka1234 protetiky jsou úzký,ale díky za tip
Holky,díky všem moc za rady,kouknu po Ve Lence a Fare Bare, nevím proč,ale měla jsem pocit,že Faře dělaj jen do 32,tak naštěstí ne.
@hanve To chápu🙂 Ale zrovna tahle skupina je superuzitecna a dost často tam i něco výhodné chytim na bazaru. Tak ať BeLenky nebo Fare sedí!
@hanve asi ne, bojuju s tím už léta a kluk je dycky velikostně napřed, před tím co je na trhu 🙄 😅 Bačkory beda bare dělaj do 38, ale z toho už taky vyrostl, tak zkusím Anatomic. Jinak já nepotřebuju barefoot, ale "jen" širokou špičku, takže od jara do podzima nosí sandále keen H2 Newport. Tenisky sehnat nejde..