Ahoj, doporučíte mi prosím bačkůrky na doma, které může mít na nohách celou dobu co jsme doma? Máme studené podlahy 😏 malý má dost vysoký nárt takže potřebuje nějaké nastavitelné nebo volnější přes nárt,
Děkuji 🌸
@jako_mala_holka my tu máme docela prdlajs takže chci kouknout spíš na netu 🙂 a teplé ponožky máme ale těch je potřeba hromada na každý den jedny (máme psa) tak bych radši jedny kvalitní papuče 😁 capáčky kouknu jestli se dělají i ve 23 ale zkoušeli jsme je jako první botičky a přes ten nárt to byl docela boj
@vero987nika Celou dobu kupuji synovi kožené capáčky a jsem maximálně spokojená.
Posílám odkaz https://www.capiki.cz/kozene-capacky-sedmikrask...
@vero987nika jakou potřebujete délku a šířku? Já tu mám látkové capáčky s plotnou, šité na míru, právě z důvodu vysokého nártu. Ale syn je v podstatě nenosil, asi jsem špatně změřila a než přišly,byly tak tak. Kdyžtak napiš sz.
Každopádně než do papučí,šla bych právě do capacku.
Taky máme studené podlahy. Dělala jsem to tak, že dokud děti spis obchází a i jeste lezou, tak mají jen tlusté ponožky s protiskluzem. A jak už víc chodí, tak papucky. Dcera má široký (hodně) nárt, jestli je vysoký, to nevím. Kupuji ji jen papuče fare, jsme s nimi moc spokojení. Tmavé nosila v teplem počasí i na ven, místo nějakých tenisek.
mrkla bych tady https://www.oveckarna.cz/detske-backory/
🙂
@vero987nika capacky se delaji az do velikost 31, syn je ma ve skolce. Jine papuce mu vadi. Ma Babice, ty maji pryzovou podrazku, takze neklouzou
Teplé ponožky s protiskluzem
@vero987nika capáčky od Pavorky na fleru. Dělá na míru
@vero987nika malý nosí Crocs pantofle, když ho tedy donutím výhrůžkou nemocnice 🤭 byl by schopný lítat celý nahý, i když se já choulím pomalu pod dekou. Má jedny i na ven a překvapivě mu vyhovují. má širokou nohu a vysoký nárt
@vero987nika určitě dělají, my máme i ve velikosti 26 🙂 a nárt má dcera taky vysoký, širokou nohu, a v pohodě... Jen to často chce vyzkoušet no, my tu máme jeden dětský obchod a často pro boty jezdíme do jiného města, kde je lepší... Určitě něco najdete 🍀
@vero987nika my máme taky capáčky a super dělaji i s protiskluzem
Doporučuji capáčky Lait et Miel. Kupujeme od začátku, už má několikáté a naprosto miluju ty jejich designy. Též má vyšší nárt, širší nožku a lehce dominantní palec a tyhle sedí výborně, krásně se natahují a dost toho vydrží.
Co capáčky nebo teplé ponožky? Asi bych se podívala přímo v obchodě a zkusila se poptat, nějaké takové věci jsem viděla v obou obchodech, kam chodíme