Bačkůrky na doma na časté nošení. Doporučíte, prosím?

vero987nika
17. zář 2022

Ahoj, doporučíte mi prosím bačkůrky na doma, které může mít na nohách celou dobu co jsme doma? Máme studené podlahy 😏 malý má dost vysoký nárt takže potřebuje nějaké nastavitelné nebo volnější přes nárt,
Děkuji 🌸

jako_mala_holka
17. zář 2022

Co capáčky nebo teplé ponožky? Asi bych se podívala přímo v obchodě a zkusila se poptat, nějaké takové věci jsem viděla v obou obchodech, kam chodíme

vero987nika
autor
17. zář 2022

@jako_mala_holka my tu máme docela prdlajs takže chci kouknout spíš na netu 🙂 a teplé ponožky máme ale těch je potřeba hromada na každý den jedny (máme psa) tak bych radši jedny kvalitní papuče 😁 capáčky kouknu jestli se dělají i ve 23 ale zkoušeli jsme je jako první botičky a přes ten nárt to byl docela boj

niliho
17. zář 2022

@vero987nika Celou dobu kupuji synovi kožené capáčky a jsem maximálně spokojená.
Posílám odkaz https://www.capiki.cz/kozene-capacky-sedmikrask...

andelka
17. zář 2022

@vero987nika jakou potřebujete délku a šířku? Já tu mám látkové capáčky s plotnou, šité na míru, právě z důvodu vysokého nártu. Ale syn je v podstatě nenosil, asi jsem špatně změřila a než přišly,byly tak tak. Kdyžtak napiš sz.
Každopádně než do papučí,šla bych právě do capacku.

biciklissie
17. zář 2022

Taky máme studené podlahy. Dělala jsem to tak, že dokud děti spis obchází a i jeste lezou, tak mají jen tlusté ponožky s protiskluzem. A jak už víc chodí, tak papucky. Dcera má široký (hodně) nárt, jestli je vysoký, to nevím. Kupuji ji jen papuče fare, jsme s nimi moc spokojení. Tmavé nosila v teplem počasí i na ven, místo nějakých tenisek.

xxx3d
17. zář 2022
zizkmi
17. zář 2022

@vero987nika capacky se delaji az do velikost 31, syn je ma ve skolce. Jine papuce mu vadi. Ma Babice, ty maji pryzovou podrazku, takze neklouzou

chris_n
17. zář 2022

Teplé ponožky s protiskluzem

dominikasn
17. zář 2022

@vero987nika capáčky od Pavorky na fleru. Dělá na míru

amazonkajanik
17. zář 2022

@vero987nika malý nosí Crocs pantofle, když ho tedy donutím výhrůžkou nemocnice 🤭 byl by schopný lítat celý nahý, i když se já choulím pomalu pod dekou. Má jedny i na ven a překvapivě mu vyhovují. má širokou nohu a vysoký nárt

jako_mala_holka
17. zář 2022

@vero987nika určitě dělají, my máme i ve velikosti 26 🙂 a nárt má dcera taky vysoký, širokou nohu, a v pohodě... Jen to často chce vyzkoušet no, my tu máme jeden dětský obchod a často pro boty jezdíme do jiného města, kde je lepší... Určitě něco najdete 🍀

terkezz
17. zář 2022

@vero987nika my máme taky capáčky a super dělaji i s protiskluzem

iveta_neradova
17. zář 2022

Doporučuji capáčky Lait et Miel. Kupujeme od začátku, už má několikáté a naprosto miluju ty jejich designy. Též má vyšší nárt, širší nožku a lehce dominantní palec a tyhle sedí výborně, krásně se natahují a dost toho vydrží.