Babybjorn lehátko. Alternativa?

ni_kola
17. únor 2021

Ahoj, ráda bych si pro míčové pořídila Babybjorn lehátko. Nevím proč jsem si myslela, že stojí kolem tří tisíc,... Našla jsem ho kolem pěti tisíc.
Tak mě napadlo, nemáte některá zkušenost s podobným lehátkem? Viděla jsem, že podobné mají v Lidlu a taky na mě vyskočila reklama na podobné od Joie.
Díky 🙂

issabell28
17. únor 2021

@ni_kola
Kupovala jsem z druhe ruky pres bazar. A musim rict, ze je to nejlepsi vec. Od narozeni uspavam jen v nem, krasne houpe a dite v nem hned usne.

kaca_imrnous
17. únor 2021

Ahoj 🙂 Babybjorn lehátko je skvělá věc. Jak píše @ni_kola - přes bazar se dá koupit za přijatelnou cenu. Za mě tedy alternativa například MAXI COSI KORI nebo také BabyGO lehátko Fancy. Myslím, že obojí je za dobrou cenu a opravdu srovnatelné s Babybjorn. 😉

malenka3
17. únor 2021

Měla jsem originál, za 3 tisíce jsem ho koupila před 6 lety, teď prodala za 2 a půl. Strašně moc se mi ta investice vyplatila. Dívala jsem se i na to z Lidlu, nevypadá vůbec zle. Pokud řešíš prachy, asi bych do něj šla. Ale to baby Bjorn prodáš fakt dobře. Kdybych to věděla, prodala jsem dráž 🤦‍♀️ za 1 minutu bylo prodaný, než jsem stihla stáhnout inzerát, měla jsem 5 zájemců.

ni_kola
autor
18. únor 2021

Děkuji, ještě jednou se podívám na ty alternativy, ale nejspíš pořídím ten originál.