Ahoj, ráda bych si pro míčové pořídila Babybjorn lehátko. Nevím proč jsem si myslela, že stojí kolem tří tisíc,... Našla jsem ho kolem pěti tisíc.
Tak mě napadlo, nemáte některá zkušenost s podobným lehátkem? Viděla jsem, že podobné mají v Lidlu a taky na mě vyskočila reklama na podobné od Joie.
Díky 🙂
Ahoj 🙂 Babybjorn lehátko je skvělá věc. Jak píše @ni_kola - přes bazar se dá koupit za přijatelnou cenu. Za mě tedy alternativa například MAXI COSI KORI nebo také BabyGO lehátko Fancy. Myslím, že obojí je za dobrou cenu a opravdu srovnatelné s Babybjorn. 😉
Měla jsem originál, za 3 tisíce jsem ho koupila před 6 lety, teď prodala za 2 a půl. Strašně moc se mi ta investice vyplatila. Dívala jsem se i na to z Lidlu, nevypadá vůbec zle. Pokud řešíš prachy, asi bych do něj šla. Ale to baby Bjorn prodáš fakt dobře. Kdybych to věděla, prodala jsem dráž 🤦♀️ za 1 minutu bylo prodaný, než jsem stihla stáhnout inzerát, měla jsem 5 zájemců.
Děkuji, ještě jednou se podívám na ty alternativy, ale nejspíš pořídím ten originál.
@ni_kola
Kupovala jsem z druhe ruky pres bazar. A musim rict, ze je to nejlepsi vec. Od narozeni uspavam jen v nem, krasne houpe a dite v nem hned usne.