Ahoj....nedávno jsme se přistěhovali a ráda bych touto cestou našla nové kamarádky, přátelé....Přes zimu nebylo moc příležitostí k seznamování,tak to teď snad bude lepší 😊
Ahoj...Mám dvě dcery.Jedna 12 let a druhá 2,5 měsíce 😉
Jestli ti nebude vadit, že jsem chlap, tak se můžeme domluvit. Jsme z Rožnova.
Mě to vadit nebude....záleží co na to můj muž 😁😁😁 Ty jsi byl nebo ještě jsi na mateřské?
Vůbec netuším kde ta školka je. ...😊 ale to nevadí .........bydlím tu od půlky ledna ....jinak jsme tu byli už od prosince,ale jen víkendy .Chtěla jsem,ať dcerka dochodi pololetí v Opavě.Tak že jsme pořád jezdily tam s zpět .Bylo to celkem hektické období .
Je fajn občas zavítat zpět "domů"...zrovna teď jsme v Opavě.Ale zítra už jedeme zpět.Jen taková rychlovka.Ještě navštívíme ségru,naložíme kamarádku od dcerky a zpět na hory 😊 O víkendu má být krásně,tak s dětmi asi někam vyrazíme.
@grada Docela krásně je na Pustevnách - a není to ani zas tak daleko. Jen se zajede na Prostřední Bečvu.
Dnes bylo fakt krásně po propršených dnech - a tak jsme si s Aničkou zašli na dětské hřiště do parku. Chodíváme tam docela často - jsou tam prolézačky, tabulky na malování, skluzavka, pískoviště... Je to kousek za mostem přes Bečvu za světelnou křižovatkou.🙂
Pustevny jsou krásné.,...ale jaká je cesta z Prostřední nahoru? Na kočár to asi nebude,že?
Tak jak výlet? Byli jste, nebo se teprve chystáte? My jsme s Aničkou teď u našich v Bruntále. Cesta to byla náročná - a to nás odpoledne čeká ještě cesta zpátky domů.
Ahoj.....tak nakonec se holky zabavily samy.Půl dne jsem je neviděla.No a já jsem pracovala na zahrádce,tak že také relax.Maličká krásně spala,tak že jsem měla dostatek času na a skleník a tak . Ale na Pustevny vyrážíme určitě jindy 😉
A prosím tě,chtěla jsem se zeptat....nevíš kde je v Rožnově nějaké cvičení? Třeba jóga nebo tak něco?
Super....děkuji za tip .Jaky byl den?
Je to náročné......to znám.....také jsem byla a první dcerkou sama.....asi od dvou a půl......ale já měla mamku hned po ruce,což byla velká výhoda.Bez ní bych to nezvládla.....nemusela bych změnit práci.Měla jsem totiž nepřetržitý provoz.Tak že 12-ky a hlavně noční.Tak hlavně,že jsi si trochu odpočinul.....😉
Tak to máš kousek.....to je fajn.....je dobré vědět, že člověk není na všechno sám ....😉
Zítra má pršet.....pro změnu ....tak asi pojedu a koupím si nějaké kytičky na zahradu nebo něco co můžu šoupnout do skleníku....😊😉
Bydlíte v rodinném domku? My s Aničkou v paneláku. Zahradu má brácha i naši a oba taky mají pejska. Jen ta fenka u bráchy je ostrá a Anička si na ní moc nezvykla. To Daneček u našich je jiné kafe - psí dědeček, který Aničku toleruje. No jo, děti a psi.🙂 A jaká zvířátka máte vy a co dobrého pěstujete?😉
@grada Já mám dvojčata holky skoro 3 roky🙂
@arenca1980 ahoj, budu bydlet od brezna v Roznove 🙂 shanim nejake nove kamaradky s detmi 🙂
Krásné holčičky. Ta starší už chodí do školky? Kde tu budete bydlet? My s Aničkou bydlíme u Rosavy, kousek od vlakového nádraží.🌝
@grada Ahojky, já jsem těhotná 4 měsíc z Valašského Meziříčí, taky jsem tu krátce a hledám kamarády, takže klidně někdy dojedu a můžeme zajít na procházku či kafe, budu moc ráda za někoho s kým si popovidam.
Ahoj. Jak máš staré děti? Já mám dceru tři a půl roku.