Zvracení po Nutrilonu profutura

zuzanasura
22. dub 2018

Dobrý den dneska máme 25den a pijeme 90ml nutrilonu po třech hodinách a po každé mi blinka je to normální!!Dekuji za radu

zelenaesmolda
22. dub 2018

ja mam taky nutrilon profutura a problem nemame.spis me zarazi ze tvuj prcek ma 25 dnu a pije tech 90ml co tri hodiny.moje mala ma 12 dnu a delam ji 60ml taky zhruba co tri hodiny ale posledni den dva si nekdy jeste rekne o pridavek tech 30ml takze vypije 90ml taky a to je o dost mladsi...
moje mala ma kdyz to vyzunkne miva obcas skytavku,vcera v noci si taky ublinkla ale to bylo asi tim jak to doslova zhltla.pokud blinka pokazde mozna bys mohla davat mensi davky casteji nebo se porad s doktorkou,treba mu nesedi ten nutrilon

zuzanasura
autor
22. dub 2018

Mám holčičku a jako ublinkava přímo nezvraci jako ze moc ublinkava než usne ale děkuji.myslis jako ze je to málo nebo hodne

zelenaesmolda
22. dub 2018

@zuzanasura malo nebo hodne co?

vendelinka08
22. dub 2018

@zuzanasura mozna toho ma moc...zkusila bych dat jen 60ml a dodelat ji muzes vzdy...lepsi nez kdyz bude mit moc a mozna proto ublinkava...na krabici je napsane kolik by mela vypit a myslim ze 90ml je fakt hodne co 3hod

zuzanasura
autor
22. dub 2018

Jenže ona se mi sama budí na jídlo po 90

monix94
22. dub 2018

@zuzanasura tak u nás začala malá spát celou noc až ve 4 měsících není kam spěchat. Přijde mi, že spousta maminek preferuje svůj komfort před komfortem miminka a za každou cenu se snaží naučit spaní celou noc. U nás ve wkupince, co máme mimča kolem 7 měsíců, pořád píše ještě hodně maminek, že kojí/krmí v noci. Je maličké neřešila bych, že se budí po trech hodinách a dávala radši podle "návodu" na zadní straně.

zelenaesmolda
22. dub 2018

@vendelinka08 ja delam 60 a kdyz jeste place a hleda tak ji dodelam tech 30

monix94
22. dub 2018

@zuzanasura popř. podle toho, jakou (ne)chuť bude ještě mít