Zvířata. Akceptovali byste to?

24. kvě 2024

Ahoj, akceptovaly byste návštěvy v bytě, kde se volně pohybuje po obýváku a všude morče, králík, křeček a dva ptáci( tudíž všude chlupy a tak) se 7mi měsíčním dítětem, které už leze ( a samozřejmě strká vše do pusy)?

ele_nka
24. kvě 2024

Tak pokud se ti tam s dítkem nechce, tak tam prostě nechoď. Ale do toho jak kdo žije, bych nikomu nekecala. Je to jejich věc.

exbordelar
24. kvě 2024

Nechapu dotaz - vy mate morce a k vam ma prijit cizi 7m decko na navstevu nebo ty mas jit se 7m deckem na navstevu k morceti?
Ono zalezi na te domacnosti a jejich majitelich. Kdyby byly na zemi vsude bobky, chlupy, moč a peří, tak bych tam s lezoucim/plazicim 7m miminkem rozhodne nesla 😅 (s chodicim batoletem jo). Pokud by to vsak byla cistotna domacnost, kde do obyvaku parkrat za den zvirectvo vypusti, hned to po nich uklidili a tesne pred nasim prichodem i vytrou, tak klidne 😀

cherie24
24. kvě 2024

Ano, akceptovala. Taky se nám po domě i po zahradě volně pohybují zvířata všeho druhu a největší bordel zůstává po dětech. Kdybych zvířata nechala na volno stále a do klecí a terárií zavřela děti, měla bych krásnou a čistotnou domácnost. 🙃

alianan
24. kvě 2024

Toto by mi nevadilo.
Sedmiměsíční lezec strčí do pusy kdejaký hnus. Chlupy a stelivo budou dost možná jedna z těch nejčistších věcí, které si ten den do pusy strčí.
POkud by se nebrodili ve výkalech, klidně bych dítě do takové domácnosti vzala.

Vadilo by mi, kdyby mi zvíře někdo cpal k novorozenci, sedmiměsíční už tolik neřeším.

mourovatakocka
24. kvě 2024

Záleží - pokud je opravdu binec a co krok, to bobek, pozvala bych je radši k sobě nebo do kavárny. Pokud mají pořádek a holt sem tam něco, kašlala bych na to. Venku jsou lepší parádičky - třeba holubi, psí hovna, vajgly a tak dále. Určitě na návštěvě hlídat, ale to bys hlídala v každém případě, protože bezdětní nechávají ležet ledacos, protože nejsou tak cvičení 😁

kakba
24. kvě 2024

Mam doma jedno 9.lete prase. 😀 Bude spinavejsi nez zvirata, ktere jsi pojmenovala. Jen bych si pak zkontrolovala tasky, abycb si nejakeho toho mazlicka nedonesla domu.😀

veroniqess
24. kvě 2024

Akceptovala

veroniqess
24. kvě 2024

Akceptovala

luciesofiealex
24. kvě 2024

Ano úplně v klidu bych k nim na návštěvu šla.

konidana
24. kvě 2024

Ano. S detma jsme od jejich 2 mesicu jezdily na srub, kde jsou mysi. Mysi se vzdy schovaj, ale tech hovinek vsude.... Deti byly a jsou stale furt zdrave (az na klasicky prokaslany 1.rok ve skolce)

zekrt
26. kvě 2024

Tam bych na návštěvu nešla. Stejně jak jsem přestala navštěvovat známou, co měla kočky, směly všude, dala mi jídlo na talíři s kočičími chlupy a pití s chlupem v hrnku. Brr.

luciesofiealex
26. kvě 2024

@zekrt mám kočky ale to je extrém... Tak ale u nás kočky nesmí ani na stůl...

zekrt
26. kvě 2024

@luciesofiealex Jojo, jiná známá má kočku a tam mi nevadí chodit, protože kočka neleze po kuchyňské lince a nádobí.

luciesofiealex
26. kvě 2024

@zekrt to tě naprosto chápu,kočky a zvířata obecně miluju ale vše má své hranice a to kočky smí spát v naší posteli ale stůl,k.linka,jídlo apod.nesmí.

jarla
2. čer 2024

Ne, nešla bych na návštěvu s takhle malým dítětem do takového prostředí. Nejsem prase.