Holky prosím máte zkušenost s ošetřením dětí na zubní klinice Dekány v Luhačovicích? Děkuji.
@kris_kubko hezký den, chodite na tuto kliniku pravidelně? Moc ráda bych tam chodila. Jen mám strach, že to budou šílený peníze.
@giannamio Ano, chodím pravidelně, dávají mi dohromady komplet pusu. Je to drahý, ne že ne. Plánuju si to vždycky po vyplatách 😄 odkladám si na to a tak. Ale né až tak drahé, jak by mohli být. Podle mne mají reálné, nepřemrštěné ceny. Holt se na tom nepodílí ta pojišťovna. Ale to je jejich výhoda, jste koncový zákazník a podle toho vypadá ta služba, udělají si na vás tolik času, kolik je třeba, fakt se věnují vašemu problému. U klasického zubaře se mi tohle nestalo, protože má prostě moc lidí, moc práce. No o a pokud máte zuby v pořádku, ne jako já, tak to až tak drahý nebude. Mrkněte na ceník na stránkách... Jinak pro mě to byl ze začátku docela problém, že nemají smlouvy s pojišťovnami, netisknememe si doma vlastní peníze, ale už mi to nevadí. Jsem spokojená, chápu a vidím, za co si platím, líbí se mi výsledek.
@kris_kubko děkuji za odpověď. Jasně ráda si zaplatím pokud to stojí za to. S klasickými zubaři máme pořád dokola jen špatnou zkušenost. 😒 Tak uvidíme. Snad nás to nezrujnuje.
Ahoj, chodím k nim od loňského září. Jsem typický strašpytel, léta jsem u zubaře nebyla a taky to podle toho vypadá. Ale teď už chodím k zubaři s klidem 🙂 Pan zubař je tedy trochu podivín až nelida, řekla bych, ale profík. Možná to lépe vystihne výraz "chladný profesionál". Nemá rád, když se pacient cuká a vrtí, ale... Ošetření od něj nebolí, snad jen při čištění kanálků to jednou fakt zabolelo, ale přidal injekci a o ničem už jsem nevěděla. Trhal mi osmičky a ani jsem nemrkla 🙂 Přišel mi na problém, který jiný zubař nezaregistroval. Takže za mě super, ošetření profesionální, kvalitní a bezbolestné.