Zdravím ženy, chtěla bych se trošku svěřit, popřípadě, kdyby měla nějaká z vás tip nebo zkušenost jak to vrátit zpátky, byla bych moc vděčná 🙂 už je to více než 3 roky, co mi sex nic moc neříká. Je to pěkný, chuť mám velkou, ale je to takové jakože hmm, tak jsem měla sex. Měla jsem 2,5 roku partnera, se kterým byl sex naprosto úžasný, prostě něco neskutečnýho. To ale neklaplo, povahově jsme se k sobě moc nehodili a on pak i odjel do zahraničí pracovat, nic méně v kontaktu spolu jsme a čas od času se vidíme a zopakujem si to. Ale už ani s ním to není to co bych očekavávala. Vím, že svůj prožitek můžu prožívat mnohem víc a on ví přesně co se mi líbí, ale prostě si připadám jak otupělá. Jak kdyby mě někdo umrtvil. Mezitím se mi narodilo dítě, s ním to taky neklaplo (spal s jinou, teď s ní žije), v dalším vztahu mi to taky krachuje a v sexu je to pořád horší a horší. Už necítím skoro nic. Popravdě jsem už i neuvěřitelně unavená ze všech chlapů o to víc, když už ani z toho sexu v podstatě nic nemám a přemýšlím co se svým životem dál. V čem je problém, že ve svém těle už neunim probudit to potěšebí ani sama ani s chlapem
Existuje něco co v člověku zase probudí chut na sex? Nějaké přípravky ze sex shopu?
Vzdyt jste si odpovedela sama - jste unavena z muzu, zklamana, k samotnemu fyzickemu aktu Vam proste chybi citova stranka veci. Sex neni jen o tele, ale (zejmena u zen) hlavne o hlave. Vyreste si vztahy, dejte si od muzu pauzu, pockejte na nekoho, s kym to bude klapat nejen v posteli a vasen se vrati.