Ztráta chuti na intimnosti po porodu. Máte to některá taky tak? Nějaká rada?

21. bře 2021

Zdravim všechny, mám dvě děti (3 roky a 10 měsíců) a po porodu jsem ztratila chuť na jakékoliv intimnosti s manželem. :( Děti po mě celý den lezou, hopsaj, sápou se na mě a když večer. konečně usnou, tak jsem ráda, že po mě nikdo neleze a mám taky svůj prostor. Když pak přijde manžel se potulit nebo pomazlit, tak vůbec na to nemám chuť a chci jen klid. Připadám si kvůli tomu hrozně, ale k sexu se musím vyloženě přemáhat a není mi ani moc příjemný. Je mi to hrozně blbý kvůli manželovi, je mi jasný, že má své potřeby. Ale když se pak ještě sem tam pohádáme, tak mi to na tý chuti taky moc nepřidá. Vubec nevím, co si s tím počít. Máte to některá taky tak? Nebo máte nějakou radu pro mě?

janinasm
21. bře 2021

Myslím že nejsi sama. Ono to časem přejde. Jsi unavená, celý den se staráš o děti..... Je to normální. Vysvětli to manželovi. Určitě to pochopí a bez sexu se chvíli obejde. Není to zvíře, co musí souložit každou chvíli, ne? Hlavně radím jedno. Nikdy se k sexu nenut. To je velká chyba. Může ti to znechutit sex na dobro.

daruna
21. bře 2021

Na vině je prostě únava, hlavně. Pokud není chlap ignorant a sobec tak určitě ocení, když se mu občas vyhoví a atmosfera doma je lepší, to není se do něčeho nutit, ale navzájem si tak trošku vyhovět.

helcaklemca
21. bře 2021

Mám to naprosto stejně - i věk dětí... jsem ráda, že mám večer klid a můžu spát.

cilkat
21. bře 2021

Minule se to zlepšilo až když jsme začali plánovat druhé... po druhém se to ještě nezlepšilo a to mu bude za deset dní dva roky.
Prostě to s manželem prober. Pokud se děti jen trochu nechaj, přehoď trochu toho lezení a ošmatlávání dětskejma packama na něj.

honeya
22. bře 2021

Já jsem před dítětem mohla mít sex klidně každý den, po porodu jsem ráda, že se přemůžu 1x, někdy 2x do týdne 😀 hormony dělají své