V sobotu 27/10/18 jsem v akvaparku v Olomouci ztratila snubni i zasnubni prsten. Na snubaku je datum 18.7.2009 a krestni jmeno manzela. Obsluha nam tvrdi, ze kamery v satnach nejsou a ze to nejspis nekdo ukradl. Ztracene veci ale policie nehleda, takze smula. Kdybyste nekde zahledly, poslete mi zpravu, prosim. Nejak kvuli tomu nemuzu od te doby spat, stydim se to priznat pred rodici a jeho rodici, v praci ☹
@corinka101 to mne moc mrzi, snad se jeste najde, budu moc drzet palce! Obcas tam zavolej a zeptej se, zda se nenasel poctivy nalezce. A mela jsi je ve skrince nebo v bazene? Jinak jsem ti chtela napsat, ze v tom nejsi sama - svagr ztratil snubak skokem do more na svatebni ceste...a uz se vratil bez nej. Na prvni vyroci mu svagrova zaridila novy. Tak se nejak s manzelem domluv a urcite pujde udelat kopie.
Pokud se pred rodinou stydis priznat, tak nic nerikej a pokud by jsi neco vsimli, rekni treba, ze ti nejak natekly prsty a nemuzes ho navlect. Budu drzet palce
Netuším kolik tě prstýnek stál, ale nechala bych vypsat odměnu za nalezení. Případně pokud nebyl drahý, tak na výročí udělat nový. Znám dva případy ztráty a oba se našly. Jeden se ztratil na fotbalovém hřišti a jeden byl omylem zaslaný v balíčku, oba je nálezci vrátili. Držím palečky.
@corinka101 A sdílela jsi to na fb? Případně bych poprosila i aquapark, jestli by výzvu nesdíleli i na svém fb.
@corinka101 je mi to líto ale být tebou dala bych to na fcb ať se to šíří mezi lidi, třeba se prsten najde. Není za co se stydět
diky moc za rady-dala jsem to na FB, psala do aquaparku i vypsala na Bazosi odmenu (dokonce tam uz jeden podobny inzerat byl). Zatim nic, ale vypada to, ze Jezisek prinese novy 😉 jen to proste nebude ten prvni, ktery jsme si vymenili tenkrat na svatbe. Ze budu tak brutalne sentimentalni, to me nikdy nenapadlo, nejsem ani moc romantik 😀
@corinka101 Jsem z Prahy, takze v tomhle ohledu nepomuzu, ale chtela jsem ti rict, ze se nemas zac stydet. To se proste stava. A stavaji se daleko horsi veci. Tak se s manzelem dohodnete, ze az budete mit nejake pul/kulate vyroci, udelate si prstynky znovu a obnovite slib. Nakonec by z toho mohla byt i fajn tradice, treba po peti letech. Rodice ani tchani do toho nemaji co zvanit, je to jen vase vec, jak s prstynky nalozite.
Kdybys zapomnela v aquaparku dite, tak bych ti rekla, ze jsi pitoma. Ale takhle? Vzdyt jde o prd 🙂