Zdravím vás všechny, poslední dobou se tu hodně množí trolové a podivné, nesmyslné anonymní diskuze. Požádala jsem adminku webu o radu, jak to řešit. Prý máme napsat zde: https://www.modrykonik.cz/help/form/?faq=messag...
a napsat jim co se nám nelíbí. Já jim tedy jdu hned napsat ale požádám i vás ostatní, pokud se vám nelíbí co se tu teď děje, prosím napište jim. Když napíše jeden, nic se nestane. Navrhovala bych, aby anonymní témata mohli využívat pouze registrovaní členi a ideálně ještě když jsou registrovaní aspoň pár měsíců.
Díky
@vitezove
odpovez mi neco,at topujeme 🙂
@zelenaesmolda ono už je stejně pozdě, snad si to někdo přečte zítra 🙂)
Taky jsem jim teď napsala 😉
Skvělý nápad... Jdu tam taky hodit pár písmen
@vitezove jdu jim taky napsat.
Diky za odkaz, take jsem zanechala dotaz
@zelenaesmolda To dáme 👍
@cuuza
no ja ted valim spat ale az budu mit zitra cas tak se na to zase vrhnu :D
@zelenaesmolda Tak se vychrupkej dorůžova, ať máš zítra hodně sil... Dobrou
👍🏻👍🏻
@cuuza
diky,jak se ale znam tak budu myslet na to,kolik lidi tu diskuzi asi uz videlo a napsalo adminum 😀
@vitezove Ahoja, take jsem poslala prosbu o napravu, respektive nejake reseni. Diky za napad a za to, zes to rozjela 🙂
Napsala jsem 😊
Tvář končí, jdu zahnat nejstarší smrádě a spát a doufat že se těmi hlášeními bude někdo zabývat
Takových žádostí tu už v minulosti bylo, aby MK něco upravil/vrátil a nic se nestalo☹. I troll se totiž počítá do návštěvnosti webu....
@vitezove
napsala jsem jim vzkaz a budu se snazit tuhle diskuzi drzet zivou protoze je to konecne neco,co ma smysl narozdil od vecnych duchu,tehu testu atd