Prosím o inspiraci, co u vás přinesla nebo přinese zoubková víla 🙂 dceři se začal kývat zoubek a naše zoubková víla je absolutně nepřipravená 😀 přivítám i návrhy na odměnu... Prosím o zohlednění toho, že je všechno zavřeno 😀🙈 Sladkosti dávat nechci. Spíš bych to viděla na nějaký malý pěkný dárek, který by měla jako vzpomínku.
Jak dlouho trvá, než zub vypadne? Děkuji 🙂
@leilinka1234 Já jako malá dostávala za každý zub 50kč a pak jsem si mohla koupit za to co jsem chtěla
@leilinka1234 plánovala jsem, že u nás přinese něco jen za první zoubek (není to pro mě moc blízká tradice). Vzhledem k tomu, že máme holčičku, přemýšlela jsem náramkem nebo malou knížkou. Doufám, že tedy ještě máme čas 😃
U nás Zoubková vila nosí obrázek a bliskavou minci, takže s lidma okolo kseftuju vyleštěné dvacky a pajdy 🤣
Ja kdyz byla mala, tak jeste nelitala🤔😂 ja ani sourozenci jsme nic nedostavali, ale myslela jsem, ze se davaji za kazdy zoubek drobne, ale netusim...
K nám zoubkova vila donese někdy 100kc,nekdy drobný dárek, aktuálně podle toho co dcera zrovna preferuje. Momentálně sbíra petshopaky, tak vila jednoho přinesla.
U nás nějakou minci, dvacku nebo padesátku a drobnost, za první zub to byly karty, za třetí pet shopak. Za druhý nebylo nic (chtěla jsem dávat jen za první, ale u třetího přišla s tím, ze ve školce nosí za tři zuby a tři noci na Zubnicku čekala...)
u nás nosí mince (pokud zub vypadne jinde než doma. Pokud doma pak to, co mám zrovna nachystáno ve skříni (knížku, menší hračku, hru).
Objednala jsem pamětní minci zoubkové víly - já tehdy z Aliexpressu, ale už se snad vyrábí i česká verze. A protože v pohádce o obláčkovém chlebu jednou říkali, že skutečná zoubková víla jako dárek dává semínko nového zoubku, dostala jako dárek ještě zubní kartáček a pastu - zubní kartáček s jednorožcem a pastu s obrázkem zoubkové víly Herbadent.
@leilinka1234 u nás Zoubková vila nosí drobný 😄 někdy 20,50. Z toho ale třeba když nemám drobný,tak nějaký kokino a nebo nějakou drobnost.😉
Díky všem za reakce. Nakonec jsme s manželem včera vybrali stříbrný prstýnek 🙂 teď už jen počkat, až zoubek vypadne. @rebe mince super nápad 🙂 zkusím objednat ještě k tomu, třeba stihne dorazit 🙂
U nás to bylo malinké lego a jen za první zub.
U nás taky nosí drobné a teď, co je dcera už větší, tak i nějaký šperk, prstýnek, náušnice, řetízek, bižuterii, stříbro nebo chirurgickou ocel, není drahá a je plno hezkých věcí i pro děti, já teda většinou teď objednávám, dohromady třeba i s dárkem pro někoho jiného, aby se to vyplatilo.
@leilinka1234 co třeba medaili na památku na ten velký den..lze koupit na eshopu www.zoubkovavilaeshop.cz
@properjoey hod minci do coly,bude leskla 🙂
@zelenaesmolda jo, to jsem ještě nezkousela, možná začnu kupovat Colu, když bude hrozit Zoubková víla 😁👍tuhle ji dcera vyrobila i roušku, aby prej k nám mohla 🤣🤣🤣
Já jsem jako malá dostala od táty Zajíčka Zoubka,( takový plyšák s velkýma předníma zubama) abych si správně čistila zoubky. 🐭🐭🐰