Znáte nějáké dobré Youtuberky, které mají děti?

klarissmaha
20. zář 2016

Ahojky. Hledám nějáké Youtuberky, které mají děti a dělají mimo jiné i videa o dětěch, rady, tipy, zajímavosti atd. Nepotřebuji YT kanál jen o dětech, ale aby to bylo jedno z témat. Sleduji třeba Mamalifestyle, ale ta už se Youtubu nebude věnovat. Baví mě sledovat životy různých lidí a jejich systémy a tak trochu se třeba i učit. Mám rok a půl starou dceru a máme trochu jiný a dost chaotický život a tak se zajímám o vše možné a hledám třeba nějáké vychytávky atd. Kdyby vás zajímalo co děláme, tak zde je odkaz: youtube.com/CircusLifecz
Ráda si nechám poradit od moudřejších. 🙂

domibeyoutiful
20. zář 2016

Ahoj, ja sama blogujem o kozmetike a tak aj rada sledujem rôzne blogy a YT kanály, ja mám veľmi rada Olgu z kanálu C´est la vie, má dve detičky, robí videá aj o nich, podľa mňa je veľmi príjemná, videá už nerobí tak úplne často, ale vždy si nejaké rada pozriem 🙂 Potom napr ešte "Christie&Babies" robí videá na túto tému. Z tých mamičkovských viem ešte o "Mamou stylově" ale na tú zatiaľ nepozerám, tak neviem posúdiť 🙂

uzjetotak
20. zář 2016

Elli´s Lifelab, ale ta má jen pár videí, teď čeká druhé.
Olgu z C´est la vie mám ráda, je mi moc sympatická.
A Mamalifestyle už přestává vlogovat.

@klarissmaha Super video, hezky se to sleduje 🙂 Jen bych možná buď víc zapracovala na tom anglickém "překladu", nebo jej, prozatím, vynechala úplně. Ale jinak zajímavý kanál 😉

alenis
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
eliska_ma_rada
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
alenis
Odpověď byla odstraněná
Zobraz