Takové letní téma...🍨🍦
Jakou zmrzlinu máte nejradši, a kterou nesnášíte? Já dneska měla makovou. Takže pro mě top nejhnusnější příchuť 🤢
@klokanka31 Já miluju slaný karamel. Dnes jsem zkusila maracuju a to byla taky dobrota. Nesnáším banánovou.
já zmrzlinu moc nemusím, když už tak mám ráda Míšu, Mrože, Eskymo
@jaja01k Banánovou jsem dlouho neviděla 🤔 Slaný karamel jsem hodně let odmítala, že to musí být hnusný. Ale cca před měsícem jsem si dala, a je dobrá 😊
@moudivlacek Eskymo miluju 😊
Miluju Itálii z fruitisimo, jinak čokoláda😁 a Míša, Mrož a Noger z nanuků
@lenickakl Pistáciovou jsem taky milovala, ale co jsem se jí v těhotenství přejedla, tak jí nemůžu ani vidět. To samé sušenkovou...
Nejlepší,co jsem měla byla melounová (cukrový meloun) v Benátkách. Lepší jsem neměla
Citron, čokoláda a pistácie.
Mám ráda točenou klasiku vanilka-čokoláda Opočno a nanukáč Ben&Jerry's peanut butter. Ostatní značky mi připadají jak z plastu, žádná chuť, jen mastnota. 🤢 Semtam ochutnám nějaký neobvyklý kopeček, zrovna ta maková je za mě fajn. Ale úplně top byla frgál - povidla a tvaroh. 😊
Mám ráda bílou čokoládu, red velvet, koňakova špička
@prejeta_zaba Tady ta maková byla točená, kopečkovou už nekupuju
Nejlepší je citronová a malinová. Nesnáším banánovou. Ale co jsme byli v cukrárně v Mimoni, kde bylo snad 50 druhů různých zmrzlin, tak si říkám, že mám ještě co ochutnávat 🙂 Taková mátová byla dobrá, ale po chvíli už ta chuť lezla krkem.
Já miluju nejvíc zahradní plody, a ananasovou.
Vubec mi nechutna tocena zmrzlina... jakakoliv 🤷
Nej je Häagen-Dazs Vanilková zmrzlina smetanová s karamelizovanými makadamovými ořechy ci vlastne vsechny tehle znacky, ale z principu se mi za ni nechce davat ty penize... Tak jedeme domaci. Deti miluji Misu.
V Itálii nuttelová pro mě top, nejhnusnější šmoulová, si ji kdysi koupila dcera a to se fakt nedalo.
Makovou ma rada...ja nemam rada chuť manga
@klokanka31 tocena? A byl v ni i ten mak?
Tocene nemam vubec vetsinou rada ...malokdy to kupuju...
@klokanka31 za mě úplně top klasika čokoládová.
@veronicka89 Jj a bylo v tom hodně máku. Já zas jedině točené.
@klokanka31 Vanilkovou a slaný karamel, to můžu vždy.
Nejhorší byla levandulová v Provance, ale to byla povinnost si ji dát, to bylo něco tak ošklivýho.
@alianan 😄 Jako věřím, asi bych si ji taky vyzkoušela...
ahoj ja mam rada mango a nebo letos nově 😀 citron. Letos jsem mu nejak prisla na chut. Jinak my si delame zmrzky doma a tam jsou vyborny i ty ktery sou v obchode uplny kekel :D Nejradsi si delam merunkovou s medem 🙂 ta je uplne uzasna
@klokanka31 bounty a čokoládová, mňam 😍. Jinak ty co nemám rada, to by bylo na seznam. Nemam totiz ráda ovocné jako je jahodová, mango atp. Vanilkovou, smolkovou, dračí ovoce a tak dále..😂
A nejhorší ze všeho zmrzlina s příchutí růže!! Už nikdy brr..
Mám ráda hlavně ovocné vodové, ale i dobrou vanilkovou, čokoládovou, pistáciovou, kokosovou, slaný karamel....
Co byl ale totální hnus, jediná zmrzlina v životě kterou jsem nedokázala dojíst a letěla z okýnka auta - tvarůžková z Loštic. Zkusila jsem to ze zvědavosti, syrečky jím, nevadí mi vůbec ten "čmuch", ale tohle byl absolutní kekel, nikdy víc takové pokusy.
Spickova, makova, arasidova, a samozrejme cokoladova - ale HLAVNE spis zalezi na miste, nez na konkretni prichuti. Nekde maji dobry vsechny, nekde dokazou po**at aj cokoladovou. Jo a ktera letela rovnou do kose - draci ovoce a levandulova. My chodime v Brne do Artico Gelato a na Ceske vedle te buchtopizzy. Naopak Jeste Jednu mi prijdou strasne overrated, vsechno tam chutna stejne a ma to jenom funky nazvy.
Točená vodová jahodová - zmrzlina mého dětství🙂.
@klokanka31 nejlepší je skořicová (málo kde k sehnání), pak Míša, karamel a jistí to vanilková
Od mala miluju citronovou a zeleny jablko, ale to uz malokde maj... taky cernej rybiz a jogurtovou.
A nesnasim rakytnikovou, to je jak zvratky 🙈
Miluju pistaciovou, pred par dny jsem mela tiramisu a byla taky skvela. Dnes pinacolada a ta mi taky chutnala.