Ahon vsem. Ma nekdo zkusenost se zmenou vlasu po porodu? Po prvnim porodu vse jako predtim. Ted mi po druhem porodu rostou uplne jine vlasy! Predtim jsem mela jemne, vlnily se mi, takova stredni hneda barva. Ted mi rostou konske zine🙈vlas je asi 4xsilnejsi,hruby, rovny jak draty a cerne jak uhel😬🤷 mate nekdo zkusenost? Srovna se to? Mam 10 mesicu po porodu, stale kojim. Prvni jsem kojila do 2 let a zadnou zmenu jsem nepostrehla.
Já po prvním tehu v pohodě, teď, čtyři měsíce po druhým, to vypadá, ze budu co nevidět plešatá 😡
Mně tak dva měsíce po porodu vlasy hodně padaly, naštěstí se to pak samo srovnalo, jinak nevím, docela jsem se bála
Mě naopak, měla jsem rovne vlasy a po porodu mám afro, vyloženě prstýnky. A nesrovna, aspoň ne v nasledujicich letech, mě se to zkroutilo po druhém porodu, už mám další těhotenství za sebou a vlasy pořád v afro stavu :D
@krisstina93 to jsemmela po prvnim,vlasy jsem mela lehke vlny az spis rovne, po porodu prstynky, po druhem konske zine,rovne a cerne🤷🙈
@lobella je to zajímavé :D mě po prvním vlasy zůstaly stejné, akorát mi asi rok šíleně padaly, sem byla skoro plešatá. Po druhém se mi zkroutily na to afro a po třetím teda zůstaly prstýnky, zato mi ale přestaly chytat barvy na vlasy :D
ja měla naopak vlasy jak draty.. a po těhotenstvi mam jemnější a jakoby míň a už mi to tak zůstalo..