<strong>V odeslané poště už nerozlišujeme, zda zpráva byla přečtená nebo ještě ne. </strong>
Všechny zprávy v odeslané poště jsou teď běžným písmem, nezvýrazňujeme ty, které si příjemce ještě nepřečetl.
Tato funkce se nestala oblíbenou a používal ji jen zlomek uživatelů, proto jsme se rozhodli ji zrušit.
Tato změna je defitinitivní. Víme, že pro ty z vás, kteří tuto funkci využívali, je to jisté omezení, a chápeme, že tuto změnu můžete vnímat negativně. Vývoj stránky často souvisí i s nepopulárními řešeními. Nemůžeme bohužel dlouhodobě udržovat fukce s minimálním využitím. Zkusíme místo toho vytvořit něco nového, co bude přínosem pro všechny uživatelky.
Pokud máte otázky, volně se ptejte v diskuzi dole. Odpovědi budeme vkládat přímo sem do úvodního příspěvku, aby byly přehledně dostupné pro všechny.
Pěkný den všem přeje váš
Modrý koník tým
ODPOVĚDI na otázky položené v diskuzi:
Jak stanovíte, zda ta funkce byla nebo nebyla využívaná?
Statisticky vyhodnocujeme, kolik lidí klikne na některou funkci (např. tlačítko To se mi líbí, Odpověz) nebo navštíví některou podstránku koníka (např. Můj bazar, Přátelé a oblíbení).
Abys viděla, zda si příjemce poštu přečetl nebo ještě ne, musíš přijít na podstránku Odeslaná pošta. Ve statistikách vidíme, že do Odeslané pošty chodí jen malinko uživatelů. Sice nevíme přesně, kolik z nich se “jen podívá” jestli některá zpráva byla přečtená (a kolik tam jde řešit něco jiného), ale stále je to jen část z malého počtu příchozích do Odeslané pošty. Proto jsme usoudili, že funkce se ve většině případů neujala a rozhodli jsme se ji zrušit.
Zajímalo by mne jak můžete říct, zda funkce byla nebo nebyla využívaná, když jde o stav grafiky který vidí každý. A je jen na něm zda tuto informaci zpracuje, či nikoli, ale vizualizováno to je pro každého. Fakt nechápu. Prosím o vysvětlení.