Holky prosím o radu. Je možné nějak zařídit doručení zásilky od PPL na odpolední hodiny? Došly mi dnes emaily, že převzali do přepravy dvě zásilky, bohužel o hmotnosti dohromady cca 35kg, což nejsem schopna převzít.
@zelenaesmolda Bohužel všichni budou právě v práci. :( SMS posílají právě až v den doručení ...tak myslíš, že až ráno pošlou sms s číslem, tak jim to mám prostě zavolat?
@jaja01k Na tu stránku jsem koukala, ale mám tam jen změnu adresy doručení a dne... Nikoli změnu času doručení.
@kami2262 jop
@kami2262 bohužel ne vždy to lze. Změna většinou jde jen ve velkých městech. Občas lze doručit na nějaký ppl parcel shop - chce to rychle zavolat na PPL a domluvit se. Jinak většinou kurýři jsou rozumní, a pomůžou aspoň za ty první uzavíratelné dveře. Takže pak bych to tam prostě rozebrala a postupně odnosila...
Mám stejnou zkušenost jako @vitezove. Kurýr nás měl po cestě do velkého města a pak už mu to navazovalo jinak. Skříně složil ke schránkám k prvním uzamykatelným dveřím a já je chodila půl dne kontrolovat, jestli je někdo neukradl. Jak dojel manžel z práce odnosil si to domů sám...Když jsem volala hned po objednávce na infolinku obchodu, tak jediné co mi nabídli bylo placené vynesení do 2 patra za cenu jedné skříně. Že to by mi mohli zařídit na určitý čas co si vyberu, jinak smůla.
@kami2262 ja to člověk.od člověka ale ja musim.rict ze s PPL kurýry jsem mela vzdy jen super zkusenosti, donesli mi zásilku i do bytu do 9.patra protoze jsem byla doma sama se spicim miminem a chuvicka mi nedosáhla, ted mi vozi veci s naprostou pravidelností a kdyz je to větší balík nebo těžší tak jsem ho jednou poprosila zda by mi to nehodil do baráku ze jsem těhotná a od té doby rovnou nese do chodby se slovy ze je to těžké.
@kami2262 na městě by to šlo,ale jestli jsi na vesnici,tak to je horší,oni mohou být třeba v tom vhodném čase 50km daleko . To je jako u pošty,holky taky jezdí přibližně ve stejný čas 🙄
Já mám s PPL dobrou zkušenost, naposled nám přivezli sušičku, chlap dal pánovi stovku do kapsy a on mu sní pomohl až do bytu. Ale je pravda, že bydlíme ve zvýšeném přízemí. Dělám to tak celkem často, jen poprosím, přihodím nějakou kačku do kapsy a zatím mě nikdo k šípku neposlal. Jednou mi pán sám od sebe donesl až domů pneumatiky na auto 😂 ale je to o lidech no.
Určitě nic nezkazíš tím, když si zavoláš na depo, kde balík leží a zeptáš se jich jestli to lze.
@kami2262 mela bys mit ve zprave cislo na kuryra,zavolej a zeptej se
Nepomuze treba soused?