Holky mate nekdo skusenost se spozdenou menstruaci a tloustnuti ze zlucnikovych kamenu? jeste jsem to nedostala uz mesic zpozdeni a a bricho ho mam jak balon snad vetsi a vetsi a to nemluvim o mich nohach jak me boli citim se jak prase :(
No pokud nejsi tehotna..tak bych sla urcite na prohlidku. Muze to byt nejaka banalita ale take nemusi. Zlucnik bys citila.
Bolelo by te na prave strane nebo v zadech. Tohle nepodcenuj..at ti neco neroste v brise...
@vendelinka08 A kde v zádech by bolelo? Mě teď poslední dobou právě bolí záda, občas mě v noci chytnou a mám pocit že umřu, to mě ani nenapadlo že by to mohlo být od žlučníku. Žlučníkové kameny se mi začaly dělat teď jak jsem těhotná.
Me chytaly zada vzdy v noci tak ze jsem nemohla 3hod spat. Pak to odeznelo. Nikdy me nebolel vylozene zlucnik. Jakoby v urovni zeber...ne v bedrech ale vys.
To jsem mela takove koliky...
@stuplakova no ja hodne pribrala za 3mesice tak asi se poplasili hormony a to nemluvim jak mam otekle prsty a jak me boli ruce a nohy v lytkach :(
bricho se mi zda kazdy den vetsi a vetsi az je to otravne kdyz sedim lezim a takovy divny tlak jak na roztrhani
@vendelinka08 To byly jako žlučníkové koliky, když tě chytaly ty záda v noci? A žlučníkový záchvat jsi měla? Začínám se bát teda ☹.
@petroklay No to mi nepřipadá vůbec normální, že se tak nafukuješ. Sice jsi přibrala, tak se ti mohl poplašit metabolismus, ale aby jsi byla takto oteklá a měla jsi tlak v břichu, to se mi nezdá, byla jsi už u lékaře? Žlučníkové kameny jsou vpravo pod žebry, to bych s žaludkem asi moc nespojovala, ale nejsem lékař, takže tomu moc nerozumím.
@stuplakova no bylo zjistili se jen zlucnikovy kameny a hodne kyseliny mocove v krvi a bilkoviny v moci,jinak jsem byla po 5letech od detskeho lekare ted nedavno u doktora a dal ze by mi udelala kompletni preventivni prohlidku to ne,ale na UZ by neco poznali ze je neco se zaludkem nebo tak nebo ne kdyz uz bylo jen na ledviny,jatra a mocak?
@petroklay Tak teda já bych trvala na nějaké pořádné prohlídce a pokud by ti jí nechtěla udělat, tak ať ti napíše někam žádanku na vyšetření do nemocnice a nechej se vyšetřit tam. To mi fakt nepřipadá normální. Jenže ledviny máš vzadu, močák dole a játra taky u žeber, všechno je to kolem žaludku, takže pokud se ti nedívala přímo tam, tak něco přehlédnout mohli.
@petroklay zlucnikovy kameny můžou dělat tyhle nafukovací balóny... Špatně se vylučuje zluc a může to mít spojitost se strevy a nadýmání.. Můžeš tam mít zánět kterej není vidět v krvi. Tak to bylo i u mě.. Žlučník už nenam.. Jinak žlučník ne nikdy nebolel.. Prostě mě bylo blbě, zimnice a jednoho dne jsem zezloutla...
@petroklay A nejsi těhotná? Žlučníkové kameny sice mám, ale menstruace mi chodí pravidelně a nijak se nenafukuji. Možná bych tyto příznaky spojila s něčím jiným než s kamenama, ty jsou docela vysoko, tak nafukování břicha bych k tomu asi nepřiřadila. Objednej se k dr na pořádnou prohlídku.