Jaké máte zkušenosti s laky na nehty? Má cenu si připlatit za dražší lak? Nebo si jen kupujete značku? Jak dlouho Vám tak lak vydrží na nehtech?
tak to po něm kouknu v drogerii, děkuju
Tak buď Loreal anebo pokud chceš investovat míň (cca 40 Kč) tak dopuručuju lak, na kterém je napsané 7days long MODA.....Opravdu vydrží déle než týden 😉
Já se přidávám, investice se určitě vyplatí ty levné se většinou už druhý den olupují a taky mi po nich žloutly nehty. Já raději používám i podkladový lak a navrch ještě vrchní (průhledný) a vydrží opravdu i týden. Maximálně je přejedu během týdne vrstou toho vrchního, aby se více leskl. Jinak nemám myčku, takže myju nádobí, na úklid si teda beru rukavice, ale jinak s nehtíky dělám všechno 🙂 Dobrou zkušenost mám i s těmi dražšími laky od Avonu nebo s Max Factorem.
Me se osvedcil Bamboo od Nivei, je s nejakym pruznym materialem a vyborne drzi a neloupe se. 😉
Mně teda na přírodních nehtech nevydrží nic... Může to být sebedražší lak... Maximum byly 2 dny... Jediné co pomůže, je vrchní lak, který se dá vytvrdit do UV lampy-bohužel pro mnohé nedostupné.
Takže mám uměláče a je to vyřešené 😀
Já kupuje taky jedině ty dražší....
Ja to taky vyresila gelacema 😀 Ale predtim jsem pouzivala ty Bamboo a ty jsou pruzne, tak vydrzely i 4 dny bez poskozeni 😵 Jinak na akrylovych ci gelovych drzi i sebelevnejsi smecko 😀
ja teda nehty nelakuju a to jen proto ze mi to nevydrzi a z konecku se sloupava 😠 mam jen jeden luxusni lak a to jen proto ze sem ho dostala k parfemu je to Givenchy vernis ruzovy a ten teda drzi jak hrom ale nepouzivam ho setrim si ho 😀 no trubka,poradte jaky z tech levnejsich opravdu vydrzi a je fakt lepsi dat pod nej vrstvu bezbarveho?
ahojik ja teda laky na nechty tez moc neouzivam kdyz tak bezvarny a ahojik aponchiee 😀 😀
no nazdar bazar🙂ale je nacase lakovat at muzeme jit parit do toho Manhatanu 😀
aponchie no jasne tak kdy zajdem abych vedela ze se mam prilaknouttt 😀 😀
market já si kupuju Loreal s lycrou a je fakt že nehty si udělám vždycky v sobotu a týden vydrží krásný. 🙂