Ahojky, většinou sem píšu jen kvůli stížnostem na manžela nebo na děti. Ale přišla jsem na to, že mě delší dobu trápí kamarádka než to ostatní.
Mám kamarádku se kterou jsme si hodně blízké již 8let. Je o 5 let starší než já, vždycky mi dokázala poradit, kdykoliv jsem potřebovala tak mi pomohla. V milostném vztahu to má trochu těžší, poslední tři vztahy jí skončili né zrovna pěkně, dva opakující se nevěrou ze strany muži a ten třetí když si uvědomil že vlastně miluje svou bývalou....
V červnu 2016 jsem ji dala dohromady s jedním rozvádějícím se kamarádem (kamarádovo ex mě teď upřímně nesnáší, rozhádala jsem si tímto krokem celou její rodinu). Trávili jsme léto ve 4, já můj přítel a oni dva, všechno bylo super jeli jsme i na společnou dovolenou. Ona ho hrozně často bez důvodu podezírala z nevěry, já se ho zastávala před ní a přikládala jsem to těm nevydařeným vztahům, že prostě má sebevědomí na nule a myslí si, že jí teď každej podvede.
V listopadu měl můj přítel narozeniny, slavili jsme doma, tančili a bavili se a ona začla žárlit na mě a dělat tu scény, nepřikládala jsem tomu význam, říkala jsem si, že je opilá. Když jsem to s ní chtěla o pár dní dýl probrat řekla mi, že si myslí že bych se s ním byla schopná opilá vyspat! Jsem zklamaná tím, co si o mě má kamarádka myslí. Už se ani tolik nebavíme, totálně se to zesralo a nenechám se obviňovat nějakou smyšlenou nereálnou nevěrou. Chtěla bych si s ní být blízká i nadále ale tohle mě vážně od ní odrazuje....Někdo nějaké zkušenosti čí radu?
Promluvila bych si s ni a rekla ji: ano, nemohu vyloucit, ze bych v opilosti nikdy nesoulozila s tvym pritelem.Alkohol dela z lidi pitomce. Mohu vsak vyloucit, a slibit ti, ze s nim. nikdy nebudu spat strizliva. Z toho mi vychazi jedina moznost, jak zachovat nase kamaradstvi: budu-li opila, vzdy se setkani s tvym pritelem vyvaruji. 😀
@panickatlamicka To myslis vazne?... Tohle priznani je cesta do pekla, kdyz autorku takova vec nikdy ani nenapadla (soudim podle jejiho rozhorceni). Proc by mela tedy kamaradce jeji paranoiu jeste posilovat, kdyz chce jejich vztah zpatky?..
@puresin nekterym lidem nema smysl odpovidat jinak :D Pokud si ta kamaradka nesahne do svedomi, bude to porad dokola a autorka porad bude resit neuspechy cloveka, ktery s nima vubec nic nedela.
@puresin vsimni si smajlika na konci textu.
@panickatlamicka Uz jsem to tady na MK nekde rikala - psany projev je hrozne nevyzpytatelny. Ale uz to chapu. 🙂
myslim ze kamaratka ma problem sama so sebou a nie s tebou. pokial sa neda dokopy sama, tak jej stroskota dalsi vztah. kto by chcel mat doma stihacku...
Tak nakonec jsem to nevydrzela a bohuzel jsme ti vyresili po fb :-/ Urazila se,vymazala z pratel.Chovani male holky.Prvne,jsem ji chtela napsat a vysvetlit a snad i se ji omluvit.Ale prdim na to,ja se nemam za co omlouvat.Ja jsem tady ta,co by mela byt urazena.
Asi bych si s ni zkusila promluvit, klidne znovu a znovu, jestli ji mas opravdu rada a chces ji ve svem zivote. Mozna uz navzdycky bude podezirava, ale Ty alespon vis a rozumis proc, v tom mas oproti chlapum vyhodu. 🙂