Životní chyba - potřebuji se vypovídat

naivni11
2. kvě 2021

Vsechny vas zdravim, jdu se spis vypovidat.
Mela jsem muze se kterym jsem byla 10 let. prvnich 6 let bylo dost divokych, 4 jine zeny mezi tim, pokazde jsem odpustila a vratila se. pote prislo neplanovane tehotestvi. chlap me ihned posilal na potrat ze mu zkazim zivot a prestal komunikovat. v 8 mesici jsme se tedy dohodli ze to spolu zkusime. k porodu nesel, nechtel. narodila se dcera kterou videl asi po 144 dnech protoze nebyl schopny prijet a cekal az budu moc ridit ja a dovest mu ji. nikdy jsme spolu nezili. pak jsme nejakou dobu (male jsou 3 roky) to pytlikovali ze obcas prijel na vikend, obcas u me prespal v tydnu. o vanocich ovsem u me nastal zlom a ja toho mela dost. nesnasi vanoce, narozeniny, svatky. tudiz zadne darky,zadne prani a ni dceri.. radsi pry posle penize na ucet ji.k narozeninam jsem od neho dostala to ze se opil a ja dcera i ,,tchyne,, jsme byly kurvy zasrany prosotze jsme mu nechteli dat dceru do ruky aby s ni nespadl. podobne nadavky se opakovali pokazdy kdyz se opil a ja vyjadrila s necim nesouhlas. treba kdyz chtel jet autem domu opilej a ja mu chtela sebrat klice. ostastne alkohol byl u nas velky problem. v tydnu pije kazdy den tak 4-5 piv a pravidelne kazdy vikend se opije tak ze ho musi nekdo odvest do postele protoze nemuze ani chodit. 15 piv neni problem.. jak patek tak sobota nekdy dopiji i v nedeli. a me to zaclo silene vadit. misto aby byl s nami sel radeji ke znamym na pivo a me nebavilo tam jen sedet. za cely rok jsme byli jednou v zoo a jednou se projit u zamku. jinak vecne fotbal, ryby, kamaradi a hospody. vsude jsem musela ridit aby on moh pit. nase jedina dovolena za celou dobu byli 3 dny na prehrade loni. kvuli alkoholu uz tak pul roku kasle i na dceru. vzdycky slibi ze prijede a nic. nekdo se ozve at se stavi tak radeji jede tam a ona mi pak tu breci. vim ze jsem udelala dobre ze jsem odesla i kdyz ho porad miluju takovy zivot bych nechtela, pro svoji dceru. snazim se naucit se zase mit rada sama sebe. jenze on si ted pred 44 tydny nasel novou pritelkyni s rocnim klukem a dceru si bere jednou za 14 dni na vikend kdyz maj byt spolu aby se predvedl. nepopiram ze zarlim a vadi mi to. a doufam ze mu to nevydrzi. podle me neni absolutne rodinny typ. kdyz byl s nami tak mel vecne otevrene pivo a sedel u telefonu protoze obcas sazi.. prosazi tak 3 tiside mesicne. myslite ze ho nova pritelkyne muze zmenit ? on je ted hroznej king prede mnou ze je stastnej a jak uzasnej tata je a ja jsem ta nejhorsi. ale nechapu proc on ma byt ten stastnej.

naivni11
autor
2. kvě 2021

jeste bych dodala ze kdyz sem potrebovala sodvest malou na pohotovost kdyz ji byli 2 roky a mela zanet ucha tak nemel cas protoze jel zrovna na ryby, nebyl u prvniho slova, prvnich kroku, prvniho chozeni na nocnik. proste nas mel jen kdyz zrovna nemel co delat

wladimira
2. kvě 2021

@naivni11 řeknu vám jen jedno a neumím to říct slušně bohužel “vyser se na nej”
Jako mě fakt udivuje co ženy dokážou snést a takové dlouhé roky si nechat sra**t na hlavu fakt mi je z toho smutno

gracinka7
2. kvě 2021

@naivni11 přečetla jsem to a nechápu, co na něm miluješ?
Že je hulvát?
Že je děvkař?
Že je alkoholik?
Že se o něj nemůžeš opřít?
Že jsi mu úplně ukradená ty i vaše dcera?
Udělala jsi jedinou rozumnou věc, za poslední roky, když jsi od něj odešla. Tak to prosím nezkaž. Ne že mu zase skočíš na medové řečičky, až opět přileze zpátky.

naivni11
autor
2. kvě 2021

ja tohle vsechno vim, snazim se hlavne kvuli dceri. jezdim s ni na dovoleny, na vylety, vse ji ucim sama. chci aby mela hezke detstvi jako ja. budj ezdim s kamaradkama a nebo sama. jak jsem psala snazim se i zase mit sebe sama rada a nabrat zpatky sebevedomi co jsem diky nemu ztratila uplne. ale neskutecne me stve ta hra na super otce potrebovala jsem se hrozne vypsat anonymne. a kazdy takovyhle koemntar mi dodava silu ze jsem udelala dobre

codal
2. kvě 2021

@naivni11 udělala jsi pro svoje dítě to nejlepší, co jsi mohla. On se před novou přítelkyni bude chvíli snažit a pak ho to přestane bavit, dlouho se přetvařovat nedokáže a určitě se jen tak nezmění. Buď ráda, že ses ho zbavila..

koordinatorka_odboje
2. kvě 2021

Jakoze se alkoholik znicehonic vyleci? 😃 Ja bych ti odpovedela, jestli se muze zmenit, ale bylo by to sproste slovo na H., tak radeji zachovam dekorum a reknu jenom Ne.
A bavi ho te vysirat predstiranim superotce.

naivni11
autor
2. kvě 2021

@codal tez si to myslim, vlastne i on sam mi to rekl.. kdyz sem mu rikala ze na vlastni dite kasle a chce se starat o cizi bylo mi odpovezeno ze se urcite nehodla menit ze je spokojenej s tim jaky je a ze rozhodne se nebudu starat o cizi dite ze je to jeji dite a ne jeho... snazila jsem se s nim domluvit aby dceru neseznamoval hned ale treba az po case aby nemela v hlave tolik zmatek ale marny.. vzal ji hned na prvni schuzku... dalsi vec co me stve.. jsou spolu mesic a ona dceri nakupuje obleceni protoze to moje co tam ma neni moc dobry, dceru o vikendu bolela pusinka tak mi volal ze ji spolecne vezmou na pohotovost coz jsem razantne zamitla zejestli s ni nekdo pojede tak jedina ja a on tedy muze s nama ale cizi zenska s ni rozhodne nikam jezdit nebude.. tak bylo zase zle... nakonec jsem si pro ni dojela a ukazalo se jen ze ma aft v puse coz nikdo z nich nebyl schopnej se podivat. myslela jsem ze je pro ni jen takova naplast jelikoz sama odesla od chlapa v lednu ale zacina se mi motat do dcery a to se mi ted ze zacatku rozhodne nelibi

zelenaesmolda
2. kvě 2021

@naivni11
co na nem proboha milujes?

meronym
2. kvě 2021

@naivni11 Jezis, podle popisu je to neuveritelne hovado. Proc se nim nechas tak vlacet? Neverny sobecky hulvatsky alkoholik. Pane boze. PRYC!!!

mourovatakocka
2. kvě 2021

@naivni11 Snažíš se kvůli dceři? A o co přesně? Aby tohohle dementa brala jako standard a jako dospělá si našla stejného?

keksik002
2. kvě 2021

@naivni11 držte se,.. ale nezůstavejte s ním ani minutu.. a jak píšete že kvůli malé, tak toto by měl být dost silný důvod vzít nohy na ramena..

levandule_k
2. kvě 2021

@naivni11 Možná bych zvážila nějakou psychoterapii, aby jsi našla ztracené sebevědomí a zpracovala jsi, proč tě přitahuje takový blb a nenašla si příště jeho kopii v bleděmodrém.

zlatik1
2. kvě 2021

@naivni11 udělala jsi nejdůležitější a nejtěžší věc .. ale nelituj a výdrž.. uvidíš,že se ti i dcerce bude lépe dýchat.. držím palce

lv
2. kvě 2021

Hele ono ji to přestane bavit, hrát si na hodnou tetu.. Až uvidi, že vlastní tata nefunguje. Kupují hadry? Nadiktuj si, co potřebuje..

merope
2. kvě 2021

@naivni11 Žárlíš nebo je ti té holky líto? Když budeš mít pocit, že chceš žárlit, přečti si ještě tak 3x to, co jsi sem napsala. Jako jasně že teď to je a ještě chvíli bude "super taťka" - by ho jinak poslala k šípku. Možná jí i navykládal bludy a možná s ní tolik nepije.

Ano, neodstřihávej ho, neber tátu dceři. Ale to stačí. Zkus si najít chlapa, co tě bude mít rád.

crutela
2. kvě 2021

Milujete ho? Děláte si legraci? Vždyť vám zničil 10 let života!
Nikdy jste spolu nežili, neměli jste opravdový vztah, to jste měla možna v s ním on s vámi určitě ne.
Sakra ženská proberte se! Najděte si nekoho normalniho nebo se venujte dceri.
Za tohle vsechno si bohuzel muzete sama, mela jste ho poslat do haje pri prvni nevere.

klokanka31
2. kvě 2021

@naivni11 Ty si myslíš že dcera bude mít krásné dětství když má otce de*ila? Najdi si normálního chlapa, aby tvoje dcera měla normální dětství.

sudylichozrout
2. kvě 2021

Vubec nechapu, jak muzes po tom, co jsi napsala, rict, ze ho milujes. Vzdyt je to ultra zmrd! Vadny kus, co ti znicil 10 let zivota. Prober se, nech si pro dceru soudne stanovit kontakt s otcem, at je pod dohledem a najdi si normalniho chlapa.

orisek56
2. kvě 2021

Já si kladu otázku. Ty žárlís? A to jako proc? Víš vůbec co si dotyčná nabrnkla? Jestli to po 10 letech nevíš, tak všichni svatí s tebou. Jako proc řešíš jejich vztah... To už není tvoje věc. Tvoje věc je o to, aby to mělo co nejmenší dopad na dítě a hlavně aby ta malá pokud možno začala co nejdřív chápat , že tohleto není vhodný typ partnera do budoucna a aby, měla dostatek vlastní hrdosti, že to není normální člověk a hlavně aby měla v duši smíření a nebyla tím moc poznamenana. Aby si něco takového nenašla taky a nebyla ve stejných sračkách. To jak to mají mezi sebou ti dva ti může být fakt buřt, protože ta nadšená chudera s malým klukem to fakt nevyhrála, spíše je mi ji lito. Ty, pokud přestaneš slintat za starým životem a dáš se do kupy, tak to vyhrajes.

naivni11
autor
2. kvě 2021

Zkusim odpovedrt nejak hromadne... ano jeste stale ho miluji.. svych chyb jsem isvedoma a snazim se na tom pracovat aby to tak nebylo a byla jsem zase stastna a sebevedoma jako driv... moc dobre si uvedomuji ze jsem na nem citove zavisla.. a ano vsechno to delam kvuli dceri aby mela hezke detsvi... ac se mi to libi nebo ne je to jeji otec kterej na ni kasle ale i tak mu ji musim davat a s tim ja bohuzel nic neudelam...

codal
2. kvě 2021

@naivni11 Zkus si sama po sobě všechno přečíst a zkus sama sobě říct, proč ho miluješ, co na něm miluješ???????

meronym
2. kvě 2021

@naivni11 To neni laska. “Jenom” zavislost. Doporucuji terapii, vazne. Zacnete si sama sebe vazit a budete kroutit hlavou, co jste si kdysi nechala libit.

zelenaesmolda
2. kvě 2021

@meronym Presne tak,je to jenom psychicka zavislost.

nazka
2. kvě 2021

@naivni11 jak píše @codal co na něm miluješ? Řekni 3 věci, prosím.
Udělala jsi dobře holka, jak pro sebe, tak pro dceru.

mourovatakocka
3. kvě 2021

@naivni11 Hezké dětství... Ty máš buď vymeteno, nebo jsi skutečně zralá na terapii. Ani když to tu čteš, ti to nedochází?

konidana
3. kvě 2021

@mourovatakocka odesla od nej kvuli dceri😉

naivni11
autor
3. kvě 2021

@mourovatakocka nezkobte se na me ale cetla jste to vy po me ? Spolu nejsme... s dcerou jezdim na dovoleny, vylety, malujeme, cestujeme vsechno spolu sami... myslim ze je to lepsi nez nic

zelenaesmolda
3. kvě 2021

@naivni11
Co na nem teda milujes?

mourovatakocka
3. kvě 2021

@konidana Ano a současně ho děsně miluje a nechce věřit připravit o "tátu". Tohle nechápu.

irmamala
3. kvě 2021

Nechapu, proc te tak szira, ze je s jinou. Ty vis, ze to je debil, at si s jinyma dela co chce. Mozna se pretvaruje, mozna mu to s ni bude fungovat, protoze k nemu lepe pasuje, ale to tobe uz muze byt jedno. Prestan se ztrapnovat zarlivymi scenami a soustred se na sebe.