Život bez mužů...

22. říj 2021

Ahoj všem. Mám intimní problém. Od posledního vztahu to jsou víc než 3 roky a já nikoho jiného neměla. Poslední partner mě podváděl. Rozešli jsme se v době kdy jsem čekala druhé dítě. Od té doby nic. Je pravda, že jsem měla spoustu jiných starostí, děti maličké... Mám strach abych nebyla úplně frigidní. Dřív jsem mohla mít sex denně a skoro mi to bylo málo. A teď už takovou dobu nic a vůbec mi to nepřijde. Přemýšlím, jestli jsem vůbec normální.

delphine1
22. říj 2021

Nejspíš naprosto normální, vzhledem k prekonanému stresu/ zklamání z nevěry, hormonální bouři a starostlivost o dítě..::
Navíc tělo funguje na principu když má tak chce víc, když nemá tak nepotřebuje.
Začala bych to řešit asi kdyby byl na obzoru nový partner a oproti zamilovanost s hezkým pocitům kolem by chuť na intimnosti stále nebyla…

amazonkajanik
22. říj 2021

Až se objeví ten pravý, tak se bude muset schovávat ve skříni 😉 teď jste naladěná na jinou vlnu a hold není ta potřeba. Jediné co vím, co jsem četla skrze x průzkumů,je třeba aspoň autoerotika, aby to "dole"fungovalo jak má i mimo sexuální sféru. Sex pomáhá zpevňování děložního svalstva,atd 😏

autor
22. říj 2021

@delphine1 tohle všechno určitě souvisí. Ale čím dýl to je, tím víc si přijdu méněcenná, bez sebevědomí... Takhle jsem opouštěla poslední vztah. A spíš se to stupňuje než aby ty pocity odpadly. A zase se nechci vyspat s někým jenom proto, abych se zase cítila chtěná... Je to složité

evka_slovenska
22. říj 2021

Ja si myslim ze az se objevi nekdo o koho budes mit zajem tak se to najednou vsechno zase nastartuje samo. A presne jak uz psaly holky-kdyz mas-chces vic, kdyz nemas-neresis.... je to vsude stejne

delphine1
22. říj 2021

Jestli jde pouze o to že nemáš (aktuálně) zájem o sex, to je myslím v pohodě.
Jestli tu ovšem jsou nějaké pocity méněcennosti, nechtenosti nebo ještě něco další, tak s tím je třeba něco dělat rovnou.
Někomu pomůžou koníčky, sport, hezky se upravit, přečíst si knížku.., to vše zvedne sebevědomí. Někomu pomůže se jít vykecat s kamarádkou na vino anebo k psychologovi.
Asi je třeba si přesně určit, co máš tedy aktuálně za problém??

autor
22. říj 2021

@delphine1 ono je to hodně i tím, že téměř nonstop čas trávím s dětmi. Hlídání spíš nic než moc. Takže jsem vlastně jen "matka". A někdy si říkám fakt špatná matka. Když to na mě padne

delphine1
22. říj 2021

Jo tak tyhle stavy mám taky že jsem úplně neschopna, a to mám muže který si prcka vezme na hodku venku ať si dam pauzu.
Takže fakt nezávidím, mám 2 měsíce do termínu s druhým a neumím si představit ze bych na ne byla sama.
Až děti odrostou a budou samostatnejší tak bude časem určitě lip, teď je toho na tebe proste hodně.
Rozhodne to nevzdavej, tohle období přejde. A až budeš mít víc času i na sebe (napr až budou děti ve školce) tak pak se ti uleví, a s lepší náladou se i nový chlap hledá lip 🙂

autor
23. říj 2021

@delphine1 to je přesný. Většinu času si přijdu jako ta neschopná než schopná. Děti začaly chodit do školky a hned doma, protože rýma atd... Po novym roce mi končí rodicak. Tím, že jsem se stěhovala, tak budu hledat novou práci. A když vidím jak jsou pořád doma... Ani to mi moc nepřidá 🙄

treasurka
23. říj 2021

I s detma se da randit 😉🤞🏻

autor
23. říj 2021

@treasurka Děkuju. Pobavilo 😀

autor
26. říj 2021

Tak bych řekla, že se to trochu zvrtlo🙄 No ale aspoň jsem zjistila, že frigidní nejsem 😀

delphine1
26. říj 2021

Tak doufam že to byl zábavný večer 😂🤷‍♀️
Takže do budoucna no stress a spíš hledat možnosti odpočinku od děti a občas si něčím zvednout sebevědomí 🙂 👍

20190418
26. říj 2021

Měla jsem to úplně stejně. Po posledním vztahu jsem byla přes 2r sama. Žádná depka, mela jsem aktivní život i tak. Spoustu lásky od mého syna a tak nějak sama sebe presvedcila, že můžu a budu sama. Minimálně než kluk vyroste. Občas ve mr zahlodaly pochybnosti, zasla jsem na rande, to bylo o ničem a pak jsem si zase dala pauzu. Az pri poslední novoroční krizicce jsem zase zasla na rande a během 10minut bylo jasno. A tak jak mi sex nechybel, tak jsme byli první pul rok k nezastaveni, totální pubertaci. Jak bylo receno vyse, to ze ses stavajici situaci prizpusobila, neubijis se tim, ze neco nemáš, neznamená, že to nekde v tobe hluboko není. Ten pravý to pak probudí během pár chvil 🤭

autor
26. říj 2021

@delphine1 no musím říct, že to vlastně splnilo všechno. 😀 Víc to asi rozebírat nebudu. Ale vůbec bych to nečekala