Zhrzená bývalá dělá naschvály. Jak se k tomu postavit?

23. únor 2020

Ahoj holky. Je to přes 2 roky, co mám teď už manžela. Všechno nám klape, čekáme miminko. Má z předešlého vztahu syna, chvilku mi trvalo, než jsem přijala skutečnost, že pokud chci svého manžela, musím přijmout i jeho syna (a samozřejmě taky tu bývalou) . Ale nakonec jsme si k sobě našli s prckem cestu a řekla bych, že je to super. Že mi to chvily trvalo, než jsem tu skutečnost přijala, za to mohlo právě i to, že bývalá nám dělala od začátku naschvály. Jen pro upřesnění, nebyla jsem důvod jejich rozchodu, ona si našla taky přítele cca po půl roce a až do teď bylo všechno tak nějak fajn, předávání bez problémů. Teď to začíná být nanovo, přišel za námi jeho syn, že maminka říká, že budeme mít škaredý mimino. Celou dobu bylo vše nějak v pohodě, i se kolikrát manžela ptala, jak mi je, že nám přeje klidný porod atd. A teď tohle, já jsem se tohodle přesně bála, bojím se co bude, až bude malý na světě . Manžel to ví, říkala jsem mu z čeho mám obavy. Ale snaží se nedělat konflikty, já tomu rozumím. Ale mě prostě přijde strašně nespravedlivý, že si bere do pusy, ještě nenarozené stvoření, které za nic nemůže. Syn to někde slyšet musel, pochybuji že si to vymyslel. Jak se k tomu postavit? Říct ji něco? Ignorovat? Manžel říká, že říct ji to nemá cenu, bude pomlouvat stejně. Ale mě to hrozně rozčiluje :(

amazonkajanik
23. únor 2020

Zkuste to ignorovat a soustřeďte se na to malé. Manžel má pravdu, bude pomlouvat dál. Nechte to na někom jiném, kdo jí dá přes ústa 😉 beztak nejste jediná, koho řeší

anniej
23. únor 2020

Ahoj, já jsem zažívala to samé. Akorát teda v mnohem extrémnějších měřítkách 😂 Museli jsme jít i dvakrát přes policii, potřetí se už radši umoudřila, protože by bylo zle. Můj majetek končil u soudu, že prý jsem movitá, tak mám platit na jejich dítě taky, stalking a pomluvy na sociálních sítích na denním pořádku, dokonce i fotky domu mých rodičů u soudu. Mohla bych vyprávět dál... Naštěstí si myslim, že se k ní nedostalo ještě, že čekáme mimčo, syn mého přítele se s ním nechce vídat, protože mu už přestal kupovat to, co chtěl.
Nicméně, dítě za to samozřejmě nemůže, pokud syn žije s matkou a matka je taková, jaká je, bohužel... U takových lidí nemá absolutně cenu cokoliv řešit. Manžel má pravdu, asi jí zná a ona není prostě vyrovnaná... Jsi těhotná, mysli na to malé a jí ignoruj. Úplně to přecházej, cokoliv řekne malej, ať si vyřeší manžel, i když chápu, že jsi akorát naštvaná, ale věř mi, nemá to cenu. Jejím účelem je tě štvát a pokud uvidí, že to zabírá, bude pokračovat... Držím palce ať je co nejdřív vše v klidu 🍀

autor
23. únor 2020

@anniej jako zaplať pánbůh, i když mu jsou 4 roky, řekla bych, že je na svůj věk dost rozumný a spoustu věcí si nechá vysvětlit. A i když jeho maminka říká toto, tak on stejně jde, pohladí bříško, říká, jak se těší na brášku a tak. Za to jsem vděčná. Mě štve ta její debilita s prominutím prostě.😂 A za druhé člověk neví, jak to bude opravdu, až se prcek narodí že. Snad mu to vydrží a nenechá se ovlivňovat mamkou, ale člověk nikdy neví jak to bude v budoucnu. Já jsem se vždycky držela stranou, nemontuju se do jejich věcí, nikdy jsem ji neřekla křivé slovo. A dočkáš se tohoto, no. Místo, aby byla ráda, že manžel poctivě platí alimenty, bereme si malého jak máme, nebo jak se to hodí jí zrovna, vycházím s malým, jak nejlépe dokážu, kupuji mu za své i oblečení, hračky kolikrát, tak se dočkáš jen pomluv, urážení a navádění. A už kolikrát mám prostě jen pocit, že ten můj pohár trpělivosti přeteče a já už se neudržím a všechno ji jednou vpálím. 🙄

autor
23. únor 2020

@anniej o stalkingu na sociálních sítích ani nemluvím, to mám celé 2 roky, ale to tak nějak překousnu,no😁 ale měla jste to taky veselé teda. 🙄 Že jim to za to stojí, to je fakt hrozný

anniej
23. únor 2020

Jojo, to je jak přes kopírák. Jen s tim rozdílem, že synovi mého přítele bude 15 a ovlivněnej je neskutečně. Ona byla vždy na peníze, takže malej žil v tom, že ten, kdo nesype prachy, do života nepatří. Neviděli jsme se s nim už skoro 3 roky a musím říct, že i když to vyzní blbě, můj přítel o to nestojí ani. Byl na nás nasazenej jak agent, všechno mamince donášet a práskat... A pak se taťka umoudřil, neutratil za něj tolik peněz a už ho nezajímal. No nic no... Tohle je prostě zlo a zlo nikdo nespí! 🤣 Já jsem třeba bývalku viděla jen 2 v životě a to ještě dálky, takže tam kontakt neproběhl vůbec.
No, neřešit! Nemá to smysl. Jen pomyslet si, že nešťastná je ona. Takový fuchtle jsou pod mottem “já ho nechci. Ale taky nechci, abys ho měla ty.” a dělaj prostě naschvály, protože jim to dělá dobře, že se na chvíli naštveš. Čím víc se budeš nad tim usmívat, tim víc bude v prde.i 🤣

autor
23. únor 2020

@amazonkajanik to máte pravdu, nejsem jediná koho řeší, ona řeší všechny, jen ne sebe. 😁 Mě asi prostě se*e jen ta lidská debilita a že proti tomu nemá absolutně cenu nic dělat, protože je to zbytečné. Že se s takovým člověkem nedá nic normálně řešit.

autor
23. únor 2020

@anniej no vidíš, a já blbá se ještě snažila s ní normálně jeden čas komunikovat🙄😁 protože mi každý radil, že se pak třeba zklidní s těmi pomluvami, že mě prostě jnw nezná dostatečně, šla jsem s manželem na malýho besídku do školky v prosinci, kde teda strašně velká kamarádka jsem byla, pak mi ještě psala, jak je ráda že jsem dorazila taky a teď tohle.😁 No ne prostě, už to nechám na manželovi, ten je díky bohu splachovací a slečna ho nerozhodí. Strašně ho v tomhle obdivuju. 😂

drakenn
Autor odpověď smazal
Zobraz
ivule95
24. únor 2020

Taky musím...Jsme s přítelem spolu 8 let, máme spolu dvě krásné holčičky 2,5r a 5m. Malém to tak ani nedopadlo díky jeho exmanželce. Když jsem mojeho poznala bylo mi 17,on byl půl roku rozvedený a měl dva kluky 7 a 9 let. Po rozvodu hrůza dluhů, do růžové budoucnosti to mělo daleko,ale i přes to jsem ji milovala. Tenkrát mi řekl,že se s ex domluvili,že když si jeden,nebo druhý najdou partnera,tak si to řeknou,kvůli klukům. Chápala jsem,přišlo mi to rozumné. To co se dělo pak, mi shodlo růžové brýle. Když to přítel své ex při předání kluků u ji doma oznámil,že někoho má,dopadlo to tak že se vrátil s rostrzenym rukávem od bundy, protože ex jo chtěla zatáhnout do postele!!!Pred tím brečela,ale to nezabralo. Zůstala jsem stát jak opatřená...Můj mi řekl,jak je to uzavřené a je vše v pořádku...bylo... Do doby,než zjistila,že můj si někoho našel. Od té doby PEKLO. Kluky naváděla,pomlouvala mě před nimi i s její matkou, neustále vyzvidaly,i teď,. Když ji kluci nic nechtěli říct,zbila je za to. Naštěstí kluci se mnou nikdy žádný problém neměli,naopak. Vycházíme parádně, akorát ten mladší ji vše donášel,aby měl klid,i když mě to štve,tak to chápu. Ona si po roce našla přítele, čekala jsem že bude klid. Nic, pořád stejný. Dokonce i po tom,co se jí v 39narodila vytoužená dcera, se pořád stará, vyzvídá. Mimochodem její dcera je o 5m starší,než ta moje 2,5leta, takže když jsem zjistila,že je těhotná,tak jsem se modlila,ať má dceru a dá pokoj. Pokoj byl trochu,nez se nám narodila první dcerka. Vygradovalo to tak,že jsem se před rokem sbalila a šla do nájmu (to už jsem čekala druhou dceru,ale ještě jsem to nevěděla) a příteli jsem řekla,že už to nezvládnu dál, psychicky jsem se složila. Přítel neváhal, řek,že se odstshujeme,že byt se prodá. Bydleli jsme bohužel ve stejné vesnici. Rok tam nejsme, přesto se pořád kluků vyptává,co kdyby něco zjistila. Naštěstí moje druhé těhotenství se podařilo utajit, dozvěděla se to až týden po narození dcery a kluci sami řekli,že šílela,že to nevěděla. Vyzvídá pořád,i její matka,i ten její partner. Nechápu to,ale jsem šťastná,že jsme pryč. Nebudu tady ani popisovat,jak jsem doplácela výživné, protože mám vysoký příjem,tak ať taky platím. Jak se prokázalo,že kradla sociální dávky,apod. A to je KŘESŤANKA!!! Pardon,ale je to ta největší SVINĚ,co znám. Ale jestli manžela miluješ, zvládnete to,ale chce to sílu. Držím moc palce 💓💓💓

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
24. únor 2020

@ivule95 teda, to je taky pěkný tohle.🙄 No my jsme si mysleli, že když si našla přítele, tak už bude klid taky,jak vidno, tak bohužel. 😁 Naopak teď zjišťujeme, že to bude taky solidní materiál. A já si celou dobu stejně myslím, že si ho nabrnkla asi jen z "hecu", že asi aby jako manžel žárlil, ale to je zas jiný příběh. 😁 Jako oproti začátku už je to lepší, ty začátky byly fakt hrozný, když byla sama, už jsem párkrát přemýšlela, že to vzdám.. Mají společné kamarády, a těm ona vykládala, jak ji malej (tehdy nějak ty 2 roky mu byli) přijede od nás domů a brečí že "teta bum, teta zlá" a tak, naštěstí kamarádi měli rozum a hodněkrát mě s malým a manželem viděli pohromadě na nějakých akcích a naopak ji odpovídali s tím už, že se jim to nezdá, že malej mě má rád a že já se k němu chovám hezky, o předávání nemluvě, to byla taky katastrofa, než se to dalo k soudu, protože kdyby to mělo být jen po domluvě, tak manžel syna ani nevidí, protože kdykoli si ho chtěl vzít, tak byl strašně nemocný. Tvrdila jak s ním byla u doktora, tak manžel k té doktorce šel a ta mu řekla, že tam s ním vůbec nebyla.. Ono toho je víc, ani ty dva roky co se to táhne, tak to úplně růžové není, pomluvy se tam šíří furt, ale už jsem se asi nějak naučila ty pomluvy moc neřešit, ale tohle je prostě věc, která mě namíchla a ze které mám a měla jsem celou dobu trošku obavy. Ona je typ člověka, co lže a ještě těm svým lžím asi opravdu i věří. To samé ten její, co tak poslední dobou zjišťujeme. Vrána k vráně sedá no. 😁 Jsem strašně ráda, že se tady můžu konečně vypovídat, vypsat... Protože manžel i když se mu to taky nelíbí, tak je prostě rád, že předávání už je relativně bez problémů, je rád, že ta si jde nějaký víkendy s tím svým do hospody a kluka máme i o víkendech co nemá daný soudem a šťourat se v tom moc nechce. I když v té hospodě o nás furt jen vykládají, jak je manžel na hovno táta a já taková a maková.. Ale hlavně, že oni dva můžou jít na pivo a kluka nám s radostí podstrčí, že jo. Já se teda jen můžu modlit, že jednou ji to přejde a že kluk bude nadále tak rozumný, a nedá na mamku a bude se řídit tím, že je mu u nás dobře. 😊

jarla
24. únor 2020

Dost blbé,no. I když se to lehce říká a hůře dělá,tak zkus si to moc nepřipouštět a jedním uchem sem,druhým ven,protože když ti to bude ubližovat,tak ona bude spokojena

autor
24. únor 2020

@jarla to se snažím jak nejlépe umím celou dobu, a že jsem pěkně tvrdohlavá (býk no😀).. Člověk chytne nerva, ale pak si řekne přesně toto, že by ji to udělalo ještě radost a to nechci. Jen tohle byl asi takový poslední impuls, kdy se navedla do mého dítěte, které se ještě ani nenarodilo a nemá možnost se nějak bránit i když já proti jejímu synovi nikdy neřekla křivé slovo. Největší hnus pro mě a tím u mě klesla na úplné dno a už bohužel nebudu mít asi ani nikdy snahu se s ní nějakým způsobem spřátelit 😊 každopádně děkuji za názory a svoje příběhy, se kterými jste se se mnou podělili. 😊

ivule95
24. únor 2020

Taky si myslíme,že má chlapa z hecu. Několikrát kluci říkali,jak se mama ptá,co tata říká na to,že má přítele a jestli mu to nevadí. Dokonce když přišla její matka dělat scénu(když byla ex v porodnici s tou nejmladší)a ja ji řekla,o co jim jde,že jsou rozvedení,tak ona mi na to řekla bohužel 😀 Takže je toto normální? A vystihla jste to dobře, vrána k vrane sedá...Já si myslím,že ony si to v sobě prostě neuzavřely a hlavně je štve,že ten chlap je šťastný s někým jiným. U mojeho byl důvod rozvodu ten,že ona vše probírala s matkou,na všechno se ptala, pupeční šňůra. A můj chtěl vedle sebe dospělou ženskou s vlastním názorem. I když u nich je i problém to,že jsou silně věřící,ale to je jiný příběh. Jo vidím,že nejsme sami,kluci k nám měli zakázáno chodit,tomu staršímu jednou stala ve dveřích a tak kluk vyskočil balkónem, naštěstí v přízemí. Řešilo se to i s Ospodem,ale ona vždy brečela a hrála chudinku a tak se věřilo madam,i když kluci všechno řekli. Ten starší má letos 18 a mladší 15let a už to trvá hrozně dlouho. Oni spolu už ani nekomunikují několik let,po těch jejich pomluvách,ale těšíme se,až bude dospělý i ten mladší,aby se jí už na nic nemusel ptát a mohl klidně přijít. Držím vám palce,ať se malý nenechá ovlivnit

autor
24. únor 2020

@ivule95 no tahle slečna tušila že je něco mezi nimi špatně, tak vysadila antikoncepci a "náhle" otěhotněla 😀 přítel zůstal, sám vyrůstal bez tatínka a nechtěl aby jeho syn dopadl stejně. Bohužel se to nezlepšilo, možná na pár měsíců jestli to bylo v pohodě. Ale po těch skoro dvou letech už toho měl plné zuby, hádky neustále atd. A prostě ta ludra to asi vycítila a tohle dodneška nepochopím.. Jestli byla opilá nebo nevím.. Ale na nějaké akci se svěřila sestřence mého manžela, že hodlá znova ty prášky vysadit a jít do druhého.. No tak sestřenice to samozřejmě řekla manželovi a to už manžel nerozdýchal a utekl no. Takže si za to může hold ona sama. Je fakt, že my jsme se seznámili celkem brzo po jejich rozchodu, uspěchat jsme to ani jeden nechtěli, chodili jsme na kafe, procházky a tak.. já měla taky ještě svých problémů s bývalým dost (feťák a manipulátor, taky kapitola sama o sobě 😀, naštěstí to trvalo jen skoro rok a zdrhla jsem 😁) ale ta ho tak stalkovala, že prostě zjistila, že se s nějakou slečnou schází a bylo to no. Ze začátku jsem ji i chápala, takhle brzo po rozchodu. Ale jak už se to táhlo a do toho ty nesmysly, že jí malého biju, tak to už na mě bylo trochu moc. Ale manžel se fakt snažil mě podporovat, já jeho, tak jsme to spolu překonali, ale hold si asi nedá pokoj ještě hodně dlouho. 😀 Tohle chce opravdu ocelové nervy a někdy se sama sobě až divím, co všechno vydržím, na to jaký jsem dřív byla nervák.😁
Vy to máte dobré, za chvily oba plnoletý a budete mít svatý pokoj, jak já vám závidím. 😁

asinehri
24. únor 2020

Všeobecně je zajímavé,jak efektivně umí chlapi novou přítelkyni přesvědčit o tom, jaká je bývalá ludra, k dítěti ho znásilnila a neměl na vybranou jen opustit ji s miminem, když je ještě na rodičovské dovolené. To jsou mimochodem právě partneři tech holek, co si tady obden vylijou srdíčka, jak lítají kolem děcka, domácnosti a partner ignoruje, na mobilu...

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
24. únor 2020

@asinehri samozřejmě váš názor a já vám ho neberu. 😁 Mimino kluk už nebyl, to jen tak pro upřesnění. Ale chápu, že vám to třeba přijde divné celé. 😁 Kdo ví jak to bylo, já opravdu jen cituji slova mého manžela a jeho rodiny, kteří s ní v tu dobu v kontaktu byli. 😊 Já se i přes to snažila od začátku se do nich vůbec nemontovat, posléze s ní alespoň trochu vyjít, i když to pro mě po těch výmyslech bylo těžké, ale teď už na to po tom všem prostě prdím,protože vidím, že to cenu nemá a normální žena toto prostě o nenarozeném miminku, které za nic nemůže neřekne, o navádění syna radši ani nemluvím. 😊
Toť zas můj názor no😊.

ivule95
24. únor 2020

Já v to doufám,i když ona je tak šílená,že bude vyzvídat do smrti! Taky jsem se divila,co všechno vydržím,ale co mám dělat? Máme se rozejít,jen aby měla radost? Držím palce,aby to bylo co nejdřívev klidu a netáhlo semto s vámi tak dlouho 🙏

autor
24. únor 2020

@ivule95 to určitě ne, to za to nestojí. 😊 Jednou snad budou šťastné taky a bude to vše v pohodě. 😊

ivule95
25. únor 2020

To doufám 😊😉

zelenaesmolda
19. dub 2020

Moc to hrotis.Vubec nevis jak a jakym tonem ci v jakem kontextu to bylo receno

pimysek
28. dub 2020

Já jsem řešila podobný problém a vlastně stále řeším, stálo mě to i vztah s milovaným partnerem. Děsně žárlil na otce mého synka a nakonec odešel. Tak jsme zůstali zase sami.