Ahoj
Chtela jsem se Vas zeptat, jestli mate take nekdo zkusenosti se zmenou pleti po porodu. prijde mi, ze mam plet obecne horsi (jiz mam 6 mesicu po porodu) docela mi cervena a take mam jeden, dva uhry. Kdyz jsem se napila alkolholu, (kojim, ale vecer jsem si dala vinecko) zcervenani se jeste zhorsilo. Mate prosim nekdo zkusenost s nejakou dobrou kosmetikou za dobrou cenu? Dekuji Vam
@1983hr záleží co bys chtěla nějaké se dají objednat ale musí to udělat TVÁ KOSMETICKÁ PORADKYNĚ, ale ono se pracuje tak že K tobě přijde domů a udělá ti doma hodinku krásy🙂 a vyzkouší co ti bude sedět podle typu pleti,je to fajn..můžeš si to pak objednat u ní a když by to nesedělo nějak po čase dá se to vyměnit nebo vrátit..nic neryskuješ.Pak si to objednáváš jak ti to dochází a věř mi vydrží to až 8 měsíců,když to používáš pravidelně.Je to fajn máš tam i přímo kosmetiku na akné,na vrásky, na ruce i parfémy..a hlavně dárečky která žena je ráda nedostává že?🙂
zkus si najet na Mary Kay cz..a podívej se určo tam jsou..bohužel jsi z ruky.. 😉 znám jen brňandy..a své okolí..ještě se zkusím poptat..ano když se zaregistruješ můžeš mít kosmetiku se slevou..Ale nemůžeš tuto kosmetiku srovnávat s Avonem,na to jsme citlivé..Mary Kay je o hodně kvalitnější..ale kdybys mi tvou pleť trochu popsala snad bych ti dokázala pomoci..nebo nějakou fotečku..a kosmetiku ti poslat..i to by šlo.. 😉 záleží na tobě a zaregistrovat bych tě mohla taky..
Ahoj holky...měl by někdo z Ostravy zájem o Mary Kay...vzorky, zkoušení kosmetiky líčení a prodej. Sháním někoho kdo se podělí se mnou o část objednávky (cca jednou za půl roku aspoň). Pište mi do zpráv díky.. 😉
ahoj..doporučuji Mary Kay.. 😉