Ženy XXL - kde nakupujete oblečení?

dámy, kde se dá dobře nakoupit oblečení 44 +? myslím spíš na internetu, jsem z malého města a kvůli těhotenství teď nemůžu moc cestovat do větších měst po nákupech.
Díky!

tesorino1234
22. srp 2015

@koordinatorka_odboje ..Ahoj vyskusaj...www.hitomat.cz...www.stropecekk.cz..www.glami.c... som ti aspon troska pomohla,papa

koordinatorka_odboje
autor
23. srp 2015

@tesorino1234 projedu to, zkusím. díky moc 🙂

tesorino1234
23. srp 2015

@koordinatorka_odboje Ahoj,daj vediet ci ti to aspon troska pomohlo 🙂

koordinatorka_odboje
autor
24. srp 2015

@tesorino1234 tak nakonec mě glami nasměrovalo na mall.cz, kde zrovna vyprodávali šaty - objednala jsem si poslední 46, tak snad budou OK na kamarádčinu svatbu. Jinak velikosti nad 44 byly už většinou vyprodané nebo vůbec je nenabízejí. A pokud to některý eshop nabízí, je to strašně předražené, při svém rozpočtu si teď nemůžu dovolit třeba halenku za tisícovku.

zanri
24. srp 2015

@koordinatorka_odboje - mrkněte na bonprix.cz

tesorino1234
24. srp 2015
koordinatorka_odboje
autor
25. srp 2015

@zanri z bonprixu jsem si sem tam něco objednala, ale v posledním balíku mi přišly tak nekvalitní hadry, že jsem je musela všechny poslat zpátky a ještě jsem platila poštovné. A to vím, že sestřenice, co žije v Německu za poštovné při doručení ani za poštovné při vrácení neplatí, mají tam takovou službu na poště, že to jenom odevzdají, dostanou razítko a je to zdarma. A u nás 129 Kč bez akce.... Navíc cokoliv objednám, přijde mi to nejdřív za 3 týdny. Dá se tam vybrat, ale je to celkem risk.

koordinatorka_odboje
autor
25. srp 2015

Jo a ještě jsem se dívala, že C&A má v Polsku, Německu, Rakousku atd. eshop a my zas nic! 😠 Tam se mi většinou dobře nakupovalo, jenomže nejbližší mám hodinu a půl cesty vlakem, což teď nepřichází do úvahy.
Stejně tak Marks and Spencer, úplně mě to deprimuje...