Zemřela Helena Zeťová

rajdamajda
20. pro 2024

Jsem od ní asi nikdy nic neslyšela a četla o ní asi dva nebo tři články. Jak měla nějakého partnera v Řecku, pak něco o dalším nepodařeném vztahu a dneska o její smrti. Když jsem viděla její fotky, tak mi přišla jako taková naoko drsňačka, která je dost možná citlivá, hodně smutná a skrývá to. Prý chtěla velkou rodinu a nenašla toho správného, se kterým by ty děti mohla mít. Spekuluje se o sebevraždě, ale mohla to být nehoda. Prý vypadla z okna. ☹

Si myslím, že to sem tak trošku patří, pokud si opravdu sáhla na život kvůli tomu, že se jí nepodařilo mít děti. Zrovna včera se tu objevila diskuze od jedné, jak je ve stresu, že se jí nedaří otěhotnět.

I když mi jako umělkyně nebo tzv. VIP osobnost nebude chybět, tak mi je líto, že někdo takto "vyřeší" své problémy a odejde ze světa.

pavicka
20. pro 2024

Vzdyt se ani nevi, zda to nebyla nehoda 🙈

rajdamajda
autor
20. pro 2024

@pavicka Vždyť jo. Já to nevím a ani nemyslím, že by to bylo důležité. Ale že zemřela, to je asi jisté. A i kdyby to byla nehoda, tak se o ní psalo, že byla z toho, že nemá děti, hodně smutná.

te_reza
20. pro 2024

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-urcite-to-b...

Jestli zemřela po pádu z tohoto domku, tak bych se přiklonila k nešťastné náhodě. To musel být nekoordinovaný pád snad na hlavu, vždyť to není žádná výška.

eviicka
20. pro 2024

Vzhledem k tomu domu to ba sebevraždu nevypadá.

O ostatním nemá smysl spekulovat, protože to co se někde napíše (nebobi v běžném našem životě řekne) nikdy není přesně to, co ten člověk opravdu cítí.

kakamila12
20. pro 2024

Já hlavně nerozumím tomu, že si někdo čerstvě založí profil a začne řešit takové téma...

rajdamajda
autor
20. pro 2024

@kakamila12 Tak profil mám pár dní a ta tragédie se stala dnes. Že neměla štěstí na partnery nebo si vybírala špatně a byla smutná z toho, že nebude mít rodinu, je něco, co se týká hodně žen, tak nevidím nic špatného na tom v té souvislosti založit téma. Je mi jí líto, ať zemřela z jakéhokoliv důvodu.
Já zase nerozumím tomu, proč musíš hned mít narážky na mě.

eviicka
20. pro 2024

@kakamila12 zakladatelku tu vídám už pár dní, takže určitě nezakládala kvůli této diskuzi...

rajdamajda
autor
20. pro 2024

@te_reza O to smutnější by to bylo. ☹ Sebevražda je hrozná, ale když chce člověk žít a pak kvůli nějaké chybě vypadne z okna a zemře... Jako by těch těžkostí neměla v životě dost. Ona kdysi dělala nějaké lechtivé fotky, že neměla peníze. Asi jí ten život moc nešel, možná si v sobě nesla nějaké trauma. Dozvídám se o ní víc až dnes a je mi jí líto prostě. 😢

ai30
20. pro 2024

Hyenismus is alive and well.

@rajdamajda Neznala jsi ji, nic o ni nevis, nespekuluj a nech ji byt.

kakamila12
20. pro 2024

@rajdamajda narážky mám, protože nechápu tvoji potřebu rozebírat tohle téma. Moje chyba, neměla jsem na diskuzi klikat a číst to.

rajdamajda
autor
20. pro 2024

@ai30 Mě neznáš, nic o mě nevíš, nerejpej, tak mě nech být.

Nevidím důvod, proč bych nemohla napsat o mediálně známém člověku, který tragicky zemřel. A v té souvislosti nemohla napsat o tom, co ji trápilo, když se to týká spousty žen. Včetně mě. Když se ti tato diskuze nelíbí, nemusíš do ní lézt.

rajdamajda
autor
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
rajdamajda
autor
20. pro 2024

@ai30 V čem vidíš hyenismus? V tom, že ve slušné diskuzi o ní a o něčem, co se bohužel týká mnohých z nás, si přijdou někteří kopnout do jiných uživatelů? Tak pak těma hyenama nemusíte být, nikdo vás k tomu nenutí. 🙄 Byla to mediálně známá osoba, tak se ví, že zemřela. Ví se o ní pár skutečností, některé se týkají snahy nebo touhy mít děti, tak jsem si posteskla, že mi jí je líto, že zemřela a že se to, s čím se potýkala, týká i mnohých z nás. Pár lidí to využívá k flejmu, trollingu, demonstrace toho, jak neempatičtí jsou.

Toto je slušná diskuze o někom, kdo bohužel zemřel. Jestli to nechápeš, tak to vypovídá o tobě, ne o mně. A dej mi pokoj, a Heleně také. Chce se mi brečet, ta holka musela být hodně smutná a citlivá duše. 😢

alice180
20. pro 2024

@rajdamajda no akorát je tu menší rozdíl, ty tady fabulujes o jejím nešťastném životě. Ai30 vůči tvé osobě nic takového nedělá.

rajdamajda
autor
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
veruuu_kubesovic
20. pro 2024

@rajdamajda když ses o ni nikdy nezajímala, tak proč najednou takový zájem??? Že by sháníš senzaci 🤔?

veruuu_kubesovic
20. pro 2024

@rajdamajda a srovnávat ji k Václavu Havlovi, nedejbože k té loňské tragédii??? To nemyslíš vážně!!!

rajdamajda
autor
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
alice180
20. pro 2024

@rajdamajda ne nezlob se. Nikdo konflikty nevytváří, to jak tohle téma rozpitvávaš a znovu píšu fabulujes je velmi nepříjemné, to nemá s empatii nic společného. Mně třeba byla z Black Milk nejsympatičtější, mám ráda i Semelku. Je mi to líto a docela jsem tím byla šokovana.

veruuu_kubesovic
20. pro 2024

@rajdamajda Zemřela Helena Zeťová...viděla jsem na seznam.cz
Že by byla nějak světoznámá se mi nezdá? Víš kolik zemřelo letos lidi ze showbyznysu? Teď se "hecni" a povídej...

rajdamajda
autor
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
veruuu_kubesovic
20. pro 2024

@rajdamajda a ty nás tu hodláš poučovat proč???

rajdamajda
autor
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
alice180
20. pro 2024

@rajdamajda výborně dohnala si to úplně zbytečně ad absurdum. Na tomhle si akorát potvrdila má slova.

rajdamajda
autor
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
makovice88
20. pro 2024

Mně se líbí, jak si sama sobě lajkuješ svoje příspěvky. To je supr 😅😃

rajdamajda
autor
20. pro 2024

@makovice88 Lajkuju ty příspěvky, které se mi líbí. To se nesmí? A proč píšeš off-topic příspěvek?

xxx3d
20. pro 2024

já si popravdě úplně nemyslím, že sem taková diskuze patří s ohledem k tomu tvému druhému odstavci
protože nevíme, proč zemřela, jen to, že zemřela
a to je vždycky smutné, když beznaděj přesáhne okraj, jedno z jakýho důvodu, anebo, když je to úmrtí nešťastnou shodou okolností

když se někdo mediálně známý objeví na titulce s tím, že zemřel/zemřela, vyrojí se spekulace o tom, proč asi... a tak, a to bude asi i námět této diskuze
takže, proč to nepřiznat a schovávat to pod nějakým "přijatelnějším" důvodem, citlivější povahy by v tom mohly najít "nápovědu" a to bys asi nechtěla.
alespoň doufám.

moudivlacek
20. pro 2024

@makovice88 někdo to udělat musí, blbý je, když je to vidět no

martinka_33
20. pro 2024

Podle mě škoda každého mladého života 😪