Ahojte holky snad mě nikdo nezabije, pokaď už tady takové téma je, ale jaksi když si zadám vyhledat slovo tak mě to vyhodí, a nic nenajde, tak to zkouším takhle.
Potřebovala bych poradit hodlám si kopit žehličku na vlasy a nevím k čemu přihlížet a podle čeho vybírat, poradíte mi některá?? A taky mi už vlasy žehlili v kadeřnictví a používali nějakou vlasovou kosmetiku aby to vydrželo déle, to bych taky ráda věděla co to je. Všem děkuji za účast v diskuzi. 😉
Pokud můžu radit, kup si Remington. Já mám starší verzi, stála aśi 1400,-. Al jsem s ní velmi spokojená 😀 Teď je nějaký novější typ s nějakým šetrným povrchem, ale záleží kolik chceš investovat 😉
ahoj..taky mám remingtonku,keramiku s turmalinem pro lesk vlasů a více je šetří a k tomu používám termosprei od Alciny.Vlasy mám hodně kudrnaté a v pohodě je vyžehlím,lesknou se a drží..Takže doporučuji...
tak já též doporučuji Remington, mám žehličku už několik leta je pořád super. Měla jsem možnost vyzkoušet i jiné od kámošeka a není to ono. Rozhodně je lepší žehlička alespoň s teflonovým povrchem než nějaké obyč. A taky záleží jak dlouhé máš vlasy, pokud je máš krátké tak stačí užší žehlička, pokud jsou vlasy dlouhé, tak tu širší. Kosmetika je dobrá, já začínám už šamponěm a kondicionerem na urovnání vlasů a pak si dávám ještě takový krém na rovné vlasy, co se už nesmívá. žehličku používám skoro denně a vůbec nemám zničené vlasy.
Těch značek kosmetiky je spousta, přez obyč. drogérkovou až z kadeřnických salónů. Mrkni na pro-vlasy, tak si jistě vybereš 😉
Taky nedám na Remingtonku dopustit. Mám ji přesně rok a zatím jen a jen spokojenost. A speciální kosmetiku doporučuji koupit u kadeřnice 😉
ahoj .... já mám dvě - Remington a Etu - ta R stála kolem 1300 a ta ETa asi 500 - tu etu jsem si koupila v době, kdy mi asi po půl roce přestala R nahřívat a reklamovala jsem ji - no dali mi novou ale já už zůstala u té Ety - a to z důvodu, že se tam dá regulovat teplota - to mi přijde dobrý, protože když už třeba jen potřeuješ přežehlit pramen, který se zvlnil, tak stačí dát malou teplotu....
no a co se týká kosmetiky na vlasy, tak doporučuji Swarzkopf professionals - sprej - dá se koupit u profi kadeřnic a nebo také v těch kadeřnictvích v obchodních centrech... - ale je asi jedno, jaká značka to bude, hlavně ať je to něco na ochranu těch vlasů - jinak se ti může stát to, co se přihodlo mě - před pár lety mi odpadl asi 2 cm pramen vlasů!!!!! a musela jsem zkrátit vlasy asi o 20 cm!!
tak ať dobře pořídíš 😉
Ja mam remingtonku i etu a ta Eta mi prijde, ze ucvakava vlasy. A na remingtonce jde teplota regulovat, pridava se tam tusim po 20°C. Ta Eta to podle me tak paradne nevyzehli. Mam remingtonku s teflonem a turmalinem a nedam na ni dopustit 😵
A jeste je dobre pouzivat na vlasy pri zehleni nejake serum, mam od Welly (emulze) a nebo obcas to stridam s Osis (takovy sprej). Vlasy vydrzi dlouho bez zehleni 😉
Lendy, ja bych rozhodne sirokou nedoporucovala na dlouhe vlasy. Kadernice me s tou uzkou naucila ty vlasy i natacet nebo vytocit konecky ven a to s tou sirokou plochou neudelas, kdyby kotrmelce delala. Ono to dlouhe zahrivani zadnym vlasum moc nesvedci. 😉
mmmk, no jasně, pokud chceš něco tvořit, tak to je jasný, že užší, ale já s mými hustými a dlouhými vlasy (momentálně do půl zad) bych to tou úzkou žehličkou žehlila půl dne 😝 . Já chci jen vyžehlit za pár minut a jít...
Ja mam stejne dlouhe vlasy, mam tenkou remingtonku (tenkou) a je to zalezitost na par minutek. Ale je fakt, ze nemam prcka 😀 Ale moje kadernice rikala, ze tenka je dobra pro vsechny vlasy, ze min nici.
Ahojky, oprašuji toto téma a chtěla bych se zeptat, s jakou žehličkou máte nejlepší zkušenosti co do zvlnění rovných vlasů? Díky moc! 😉
Veverko, to ti asi najlepšie poradí náš Monrousek z červnovek 😉