Setkali jste se s ním? Jak reagovali děti? A pomohl vám, jako rodičům?
Náš malý se ho vždy bál...takže nám pomohl vždycky spíš k pláči ☹ bylo to tím že jsme byli v nemocnicích jednu dobu víc jak je zdrávo a malý už se bál každého,kdo na něj jen promluvil a byl pro něj cizí...jinak já si myslím že je to dobrá věc,ostatní děti se moc bavili,a určitě jim to pomohlo aspoň na chvíli zapomenou na bolístky a prostředí ve kterém se nacházely..
ahojky 🙂 ,
jejda,tak to teda vůbec netuším 😕 .ale s malým jsem byla v nemocnici naštěstí jen jednou a stačilo,dodnes má fobii z bílých plášťů 😒 .ještě klaun do toho... 😀 .
ale asi vím co máš na mysli...podle mého hodně záleží na věku děťátka,pro úplně malé prcky to moc dobré nebude 😒 .malému bylo jen 13 měsíců.klaun patří do cirkusu,tam je sranda... 😅 ,ale asi větším dětem to přece jen může pomoci k rozptýlení a zapomenutí alespoň na chvilku 😉 .
Ahojky,
tak nám se klauni líbili v září jsme byly v Motole a tam chodili pár holka+kluk docela prima byli i vtipní a dětem
zpívali a udělali každýmu z balonku zvířátko či meč...taky nemám ráda nemocnice ale tohle bylo příjemný.
kajko u nás na dětském chodí klauni každou středu a super, nafukujou dětem balonky pouští papírové letadýlka.....spokojenost rodičů i dětí 😉
ahoj,
nedávno byl můj 18ti měsíční syn na infekčním oddělení - taky nás tam navštívil nemocniční klaun se setrou sádrou, zpívali, hráli na píšťalku a dělali bublinky - malému se rozsvítili očička radostí a pookřál 🙂 , tak mi to udělalo velkou radost............
já se právě od jedné maminky dozvěděla, že jí klauni nebyli zrovna příjemní, malá byla težce nemocná, mamka sama hotová a přišlo jí, že do takovýho prostředí se zábava moc nehodí
takže jí vadili, ale malá nadšená
Nikdo nemá zkušenost? 😕